Hanamaruki Shio Koji Glutenfri 500ml
Tilsæt flydende glutenfri umami til dine retter med Shio Koji fra japanske Hanamaruki - nemmere bliver det ikke!
Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.
Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.
Tilsæt flydende glutenfri umami til dine retter med Shio Koji fra japanske Hanamaruki - nemmere bliver det ikke!
Økologiske, perlede bygkorn podet med tørrede Koji Tane (A. Oryzae starter) til fremstilling af Mugi Miso, Shio Koji, dryaged kød og meget mere.
Økologiske ris med tørrede koji sporer til fremstilling af Miso, Amazake, Shio Koji, dryaged kød og meget mere.
Økologiske sojabønner, specielt dyrket til Natto-fremstilling. Natto bønnerne er dyrket i Østrig af en producent af Natto og sojabønner.
Disse Red Rice Koji sporer bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på røde ris, deraf navnet.
Disse Barley Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på kornsorten byg.
Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske japanske specialitet, Natto.
Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.
Modsat mange andre Koji sporer, har denne stamme helt hvide sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
I modsætning til andre Koji sporer resulterer denne stamme i meget få aminosyrer, hvilket er essentielt for smagen af sake, hvor gæringen beror på stivelse.
Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.
Dette er en Koji stamme der bruges til lettere typer sojasovs. Den er bedst til de lysere, aromatiske typer af soja sauce.
Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske Indonesiske specialitet, Tempeh.
Økologisk perlet byg, specielt udvalgt og behandlet til Miso-fremstilling. Denne byg er nøje udvalgt, behandlet og økologisk dyrket i Østrig.
Modsat mange andre Koji sporer, har denne stamme helt hvide sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Økologiske sojabønner, specielt udvalgt og behandlet til Tempeh-fremstilling. Tempeh sojabønnerne er økologisk dyrket i Østrig.