Koji Sporer

Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.

Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/24) - Rød Ris Koji Sporer 0,8g
44,00 kr.
79,00 kr. -35,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Disse Red Rice Koji sporer bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på røde ris, deraf navnet.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/06/24) - Soja Koji Sporer 0,8g
49,00 kr.
89,00 kr. -40,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/10/24) - Light Rice Koji Sporer 0,8g
89,00 kr.
99,00 kr. -10,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/24) - Sake Koji Sporer 1,75g
49,00 kr.
79,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms
På lager

I modsætning til andre Koji sporer resulterer denne stamme i meget få aminosyrer, hvilket er essentielt for smagen af sake, hvor gæringen beror på stivelse.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/08/24) - Soja Sauce Koji Sporer 1,05g
49,00 kr.
89,00 kr. -40,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.

White Koji Sporer 7,5g
449,00 kr.
499,00 kr. -50,00 kr.
Inkl. moms
Kan bestilles ved forespørgsel. Kontakt info@wakuwaku.dk for leveringstider.

Modsat mange andre Koji sporer, har denne stamme helt hvide sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.