Koji Sporer

Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.

Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.

STOP MADSPILD - Mild Soja Koji Sporer 1,05g
39,50 kr.
79,00 kr. -50%
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Disse Soy Koji sporer er udviklet til at undgå overophedning. En god koji type for begyndere der ønsker at eksperimentere med koji.

STOP MADSPILD - Light Rice Koji Sporer 0,8g
39,50 kr.
79,00 kr. -50%
Inkl. moms
På lager

Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

STOP MADSPILD - Soja Koji Sporer 0,8g
39,50 kr.
79,00 kr. -50%
Inkl. moms
På lager

Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.