Koji Sporer

Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.

Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/12/21) - Mild Soja Sauce Koji Sporer 1,1g
44,50 kr.
89,00 kr. -50%
Inkl. moms
Ikke på lager

Disse Soy Koji sporer er udviklet til at undgå overophedning. En god koji type for begyndere der ønsker at eksperimentere med koji.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/11/21) - Tempeh Sporer 10g
49,50 kr.
99,00 kr. -50%
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske Indonesiske specialitet, Tempeh.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/21) - Soja Koji Sporer 0,8g
39,50 kr.
79,00 kr. -50%
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/10/21) - Rød Ris Koji Sporer 0,8g
39,50 kr.
79,00 kr. -50%
Inkl. moms
På lager

Disse Red Rice Koji sporer bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på røde ris, deraf navnet.