Koji Sporer

Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.

Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/03/25) - Light Rice Koji Sporer 0,8g
79,00 kr.
99,00 kr. -20,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/24) - Rød Ris Koji Sporer 0,8g
44,00 kr.
79,00 kr. -35,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Disse Red Rice Koji sporer bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på røde ris, deraf navnet.

STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/02/25) - Aspergillus Sojae Koji Sporer 1,1g
79,00 kr.
99,00 kr. -20,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Dette er en Koji stamme der bruges til lettere typer sojasovs. Den er bedst til de lysere, aromatiske typer af soja sauce.