Natto Sporer 0,5g
Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske japanske specialitet, Natto.
Her finder du vores udvalg af forskellige Koji sporer. Disse specielle sporer bruges til fermentering i Japan, hvor man bl.a. bruger sporerne til at fremstille Sake, Amazake, Miso, Natto og meget mere.
Koji sporer bruges nærmest på samme måde som en type gær, der starter en fermenteringsproces.
Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske japanske specialitet, Natto.
Økologiske ris med tørrede koji sporer til fremstilling af Miso, Amazake, Shio Koji, dryaged kød og meget mere.
Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.
Disse Barley Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på kornsorten byg.
Disse Red Rice Koji sporer bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på røde ris, deraf navnet.
Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske Indonesiske specialitet, Tempeh.
Modsat mange andre Koji sporer, har denne stamme helt hvide sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.
Dette er en Koji stamme der bruges til lettere typer sojasovs. Den er bedst til de lysere, aromatiske typer af soja sauce.
Tilsæt flydende glutenfri umami til dine retter med Shio Koji fra japanske Hanamaruki - nemmere bliver det ikke!
Modsat mange andre Koji sporer, har denne stamme helt hvide sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Koji er en uerstattelig del af den lækre japanske umami. Pakken her er derfor til dig, der gerne vil eksperimentere med denne nøgleingrediens i hjemmekøkkenet.