Katsuobushi Bonito Flager 500g
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Her finder du diverse krydderier og produkter der bruges i japanske retter og anden asiatisk madlavning. F.eks. kan du finde Yuzu juice, bonito flager og andre spændende produkter
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter
Syltet grøntsagsblanding med radisse, agurk, aubergine, lotusrod og ingefær
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Japansk shiso krydderi der bruges til topping af bl.a. ris, men som også er perfekt til onigiri risboller og mange andre ting.
Bambusskud i strimler på dåse - også kendt som Takenoko
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Spicy citruspasta med Yuzu - klar til brug. Giver et syrligt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere.
Chilipasta med Yuzu citrus og sesam - klar til brug. Giver et stærkt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere
Koncentreret suppeafkog til nudler med miso smag - klassisk japansk Ramen opskrift der har en fantastisk aroma og en smag der er fuld af umami.
Koncentreret suppeafkog til nudler med den klassiske soja smag - ægte japansk Ramen suppe opskrift der giver dig en autentisk smagsoplevelse!
Silketynde tråde af tørret og røget bonito tun - en autentisk japansk specialitet
Silketynde flager af tørret og røget blæksprutte - en autentisk japansk specialitet
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Delikate flager af tørret, røget yellowfin tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Lækker puré af de syrlige og salte umeboshi blommer - perfekt til Onigiri eller dips og dressinger.
Sure økologiske blommer syltet i salt og rød shiso, også kendt som rød perilla
Kuzu stivelse er en glutenfri type stivelse der er fremstillet af Kuzu roden.
Agar flager er et udtræk af Agar tangen der bruges som geleringsmiddel.
Smagfuld økologisk, traditionelt fermenteret Umami Paste med sojasauce, koji og ingefær
Smagfuld økologisk, traditionelt fermenteret Umami Paste med sojasauce, koji og chili