Aroy-D Red Curry Paste 50g
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Her finder du diverse krydderier og produkter der bruges i japanske retter og anden asiatisk madlavning. F.eks. kan du finde Yuzu juice, bonito flager og andre spændende produkter
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk Massaman karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk tom kha pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af tom kha!
Lækre, chewy koreanske riskager, Tteokbokki, med en stærk-sød chilisauce, der kan tilberedes direkte i koppen på få minutter - en perfekt street food snack :D
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Mild sojabønne Ssamjang fra koreanske Sempio med fantastisk umami, gochugaru og hvidløg! Skøn til alt fra dips til marinader.
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Lækre, chewy koreanske riskager, Tteokbokki, med en stærk chilisauce, der kan tilberedes direkte i koppen på få minutter - en perfekt street food snack :D
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe og grøntsager for en autentisk oplevelse!
Suppe bouillon i pulverform, baseret på Kombu tang. Perfekt til at lave vegetarisk og vegansk Dashi i en fart!
Japansk silketofu fra Satonoyuki med en perfekt blød og cremet konsistens samt et ekstra højt indhold af sojabønner.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fintskåret tørret wakame tang med shiso og ume blomme, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.
Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe og grøntsager for en autentisk oplevelse!
Koncentreret suppeafkog til nudler med miso smag - klassisk japansk Ramen opskrift der har en fantastisk aroma og en smag der er fuld af umami.
Fintskåret tørret wakame tang, klar til at blande i ris. Mild og behagelig smag med masser af sunde næringsstoffer.
Monosodium Glutamat - også kendt som MSG og "Det tredje krydderi" og smagsforstærker i daglig tale, er en af grundstenene i den eftertragtede umami smag.
Koncentreret suppeafkog til nudler med klassisk japansk Paitan smag og en super cremet konsistens. Fås her i en ny forbedret udgave uden animalske ingredienser!
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Uraffineret sirup fra thailandske palmer i krystalliseret form. Afgiver en karakteristisk, skøn karamelsmag, der giver dybde til dine asiatiske retter og saucer
Japansk shiso og ume-blomme furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.
Japansk shiso furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.