Nori sushi tang

Nori tang bruges bl.a. til sushi, men også til mange andre retter. Hos WakuWaku finder du et stort udvalg af lækker nori tang - perfekt til maki, uramaki, hosomaki og mange andre typer ruller. Nori kan også bruges til topping eller som en sund snack. Nori tangen har mange gode egenskaber.

Nori tang til sushi

Nori tang bruges hovedsageligt til fremstilling af sushi ruller. Nori tangen hakkes fint og presses sammen i papirstynde plader som bruges til at rulle sushi ingredienserne ind i. Dermed får man de flotte ruller som man kender fra sushi restauranterne.
Vi køber kun den bedste kvalitet tang hjem - men fordi vi køber direkte fra producenterne, kan vi tilbyde den bedste tang til samme priser som du normalt køber en langt billigere kvalitet til.

Hvad kan man ellers bruge nori tang til?

Nori tang bliver også traditionelt set brugt som topping til forskellige retter - f.eks. som topping af en lækker skål Ramen suppe eller finthakket på toppen af Okonomiyaki, stegte risretter og meget mere.
Nori har mange sunde egenskaber og mange spiser det derfor også som en snack eller til sunde temaki sushi håndruller, i miso suppe og andre lækre retter.