Waku Waku - Hvad betyder det?

Waku Waku (ワクワク) er et såkaldt Onomatopoietikon. Og nu giver det sikker endnu mindre mening ;)

Det betyder et ord der fonetisk imiterer eller minder om lyden ordet beskriver. Ligesom en hund siger "vuf" og en ko siger "muh". Men Waku Waku er ikke lyden et dyr siger - det minder derimod mere om når vi på dansk siger "nam-nam". Altså et udtryk for at noget er lækkert! 

Men brugen af ordet Waku Waku stopper ikke der. Det kan nemlig også bruges til at beskrive at man er begejstret, at man glæder sig til noget, eller til at udtrykke at man glad. Så når man rigtig ser frem til noget man glæder sig til, eller man ser noget der ser spændende, lækkert eller interessant ud, kan man altså bruge udtrykket Waku Waku :)

Hvordan udtaler man WakuWaku?

Her er en video der rigtig fint beskriver hvordan udtryk som Waku Waku og lignende Onomatopoietikon bruges i det japanske sprog - der kan du også høre udtalen.

Her hos Waku Waku elsker vi lækre produkter og vi er altid begejstrede for at yde den bedste service og bringe en del af Japan til dit hjem. Derfor synes vi udtrykket passer helt perfekt til os - og vi håber du bliver mindst lige så glad for vores produkter, som vi selv er :)

Tegnene på japansk for Waku Waku

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.