Tenjinzuke syltede grøntsager 200g
Agurk, radisse, gulerod, ingefær, tang og sesam, syltet på japansk manér med chili og soja.
Her finder du vores udvalg af syltede produkter. Du finder f.eks. japanske syltede grøntsager, også kendt som Tsukemono, men også andre asiatiske syltede produkter.
Agurk, radisse, gulerod, ingefær, tang og sesam, syltet på japansk manér med chili og soja.
Syltet ingefær i skiver til sushi - autentisk japansk smag
Japanske Tsukemono delikatesse - syltede grøntsager
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter
Sure økologiske blommer syltet i salt og rød shiso, også kendt som rød perilla
Lækker puré af de syrlige og salte umeboshi blommer - perfekt til Onigiri eller dips og dressinger.
Bambusskud i strimler på dåse - også kendt som Takenoko
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Økologisk ingefær til sushi med en frisk smag. Et virkelig fantastisk tilbehør til sushi retter.
Syltet ingefær til sushi. Autentisk japansk smag - pose med 100g
Syltet ingefær til sushi - pose med 1kg til den helt store sushi-fest!
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Nametake er tilberedte Enoki svampe i en mirin- og sojabaseret sauce. Bruges ofte som topping på ris- eller tofuretter.
Ajitsuke Menma er syltede og fermenterede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.
Økologiske røde Azukibønner fra Clearsprings BioKitchen. Smagfulde, røde bønner der bruges i mange japanske retter.
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Asazuke No Moto er en specielt salt- og krydderiblanding til syltning af grøntsager i japansk stil, også kaldet Tsukemono.
Gohan Desuyo er en pasta bestående af tang og soja. Pastaen er velegnet som topping til grød, brød og stirfries, og passer perfekt sammen med varme japanske ris
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Yawaragi Menma er syltede og marinede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.
Disser frugter har mange anvendelsesmuligheder og er rige på C-vitaminer - prøv dem som tilbehør til ost, i cocktails eller i din næste dessert.
Disse søde mangoskiver kan nydes kolde som en simpel snack, til sushi eller som fyldet i din næste omgang hjemmelavede mochi eller is - prøv dem!
Nametake er lækre tilberedte Enoki svampe i en mirin- og sojabaseret sauce. Bruges ofte som topping på ris- eller tofuretter.
Økologisk ung jackfrugt i lage. Perfekt som køderstatning i det vegetariske og veganske køkken.
Syltet ingefær til sushi. Autentisk japansk smag - pose med 80g
Den fineste del af bambusskud er den yderste tip - her får du en pose med tippene fra bambusskud i lage.
Få en en sikker start udi det grønne og veganske/vegetariske køkken med disse lækre og velsmagende asiatiske basisvarer.
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter.
Saml familien og vennerne om en varmende og velsmagende servering nabe. Perfekt, når tempoet omkring middagsbordet skal ned og hyggen op ;)