Omodaka Premium Gari - Syltet ingefær til sushi i glas 100g
Syltet ingefær i skiver til sushi - autentisk japansk smag
Her finder du vores udvalg af syltede produkter. Du finder f.eks. japanske syltede grøntsager, også kendt som Tsukemono, men også andre asiatiske syltede produkter.
Syltet ingefær i skiver til sushi - autentisk japansk smag
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter
Sure økologiske blommer syltet i salt og rød shiso, også kendt som rød perilla
Lækker puré af de syrlige og salte umeboshi blommer - perfekt til Onigiri eller dips og dressinger.
Bambusskud i strimler på dåse - også kendt som Takenoko
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Økologisk ingefær til sushi med en frisk smag. Et virkelig fantastisk tilbehør til sushi retter.
Syltet ingefær til sushi. Autentisk japansk smag - pose med 100g
Syltet ingefær til sushi - pose med 1kg til den helt store sushi-fest!
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Ajitsuke Menma er syltede og fermenterede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.
Økologiske røde Azukibønner fra Clearsprings BioKitchen. Smagfulde, røde bønner der bruges i mange japanske retter.
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Zasai Ajitsuke er syltede og fermenterede strimler af kinesisk sennepsrod. Bruges ofte som topping til risretter og stirfries.
Disser frugter har mange anvendelsesmuligheder og er rige på C-vitaminer - prøv dem som tilbehør til ost, i cocktails eller i din næste dessert.
Disse søde mangoskiver kan nydes kolde som en simpel snack, til sushi eller som fyldet i din næste omgang hjemmelavede mochi eller is - prøv dem!
Økologisk ung jackfrugt i lage. Perfekt som køderstatning i det vegetariske og veganske køkken.
Få en en sikker start ud i det grønne og veganske/vegetariske køkken med disse lækre og velsmagende asiatiske basisvarer.
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter.
Saml familien og vennerne om en varmende og velsmagende servering nabe. Perfekt, når tempoet omkring middagsbordet skal ned og hyggen op ;)
Lækker, smagfuld økologisk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder med bl.a. chili og hvidløg. Denne kimchi er desuden vegansk.
Prøv selv at dyrke den smukke japanske krydderurt! Shiso er med sin intense aroma helt fantastisk til at krydre både ris, fisk og sylt i det japanske køkken.
Prøv selv at dyrke asiatiske Tatsoi kål! Denne kinesiske bladgrøntsag er i familie med pak choi og har en lignende pikant smag og sprød tekstur. Økologisk
Prøv selv at dyrke asiatiske Tatsoi kål! Denne kinesiske bladgrøntsag er i familie med pak choi og har en lignende pikant smag og sprød tekstur. Økologisk
Prøv selv at dyrke asiatiske Tatsoi kål! Denne kinesiske bladgrøntsag er i familie med pak choi og har en ekstra pikant smag og sprød tekstur.
Prøv selv at dyrke asiatiske Mizuna kål! Denne savtakkede bladgrøntsag er både kål og salat i én med en sprød tekstur og spændende pebret smag.
Prøv selv at dyrke økologiske asiatiske Mizuna kål! Denne savtakkede bladgrøntsag er både kål og salat i én med en sprød tekstur og spændende pebret smag.
Prøv selv at dyrke økologiske kinakål! Denne type kinakål er også kendt som "Granat" typen.
Prøv selv at dyrke krydrede microgreens med daikon og urter! Denne blanding består af rød daikon, bukkehorn, broccoli og rucola for en spændende pikant smag.