Læskedrikke

Her finder du vores udvalg af lækre asiatiske læskedrikke såsom sodavand, saft, m.m. - f.eks. den velkende og velsmagende japanske Ramune sodavand med glaskuglen i låget!

Blandt de asiatiske læskedrikke finder du et utal af smagsvarianter - nogle kender du måske, andre har du nok aldrig hørt om før ;) 
Forfriskende sodavand med ananas, appelsin eller hindbær er jo ikke unormalt herhjemme, men når vi bevæger os over i de mere tropiske varianter som mango, vandmelon og yuzu - så er det straks noget nyt!
Og så bliver det selvfølgelig helt skørt i enkelte tilfælde med eksempler som sodavand med smag af yoghurt eller den stinkende Durian frugt ;)

Sodavand fra Japan til Korea

De japanske sodavand, kendt som Ramune, er blevet et kæmpe hit herhjemme, men også i andre dele af verden, hvor medier som TikTok og Instagram har været med til at sprede populariteten.

Men også de koreanske sodavand er blevet super trendy, ligesom alle de sjove smagsvarianter, dåser med fede designs fra alt fra Dragon Ball til Pokemon, drikke man kan tygge (ja, du læste rigtigt!), og grønne te-drikke alle begynder at storme frem.

Hop med på bølgen, for der er mange fantastiske sjove og lækre smagsoplevelser at finde i vores udvalg :)