Tanaka Wakame Gohan Umeshisoiri
Fintskåret tørret wakame tang med shiso og ume blomme, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.
Furikake er betegnelsen for japanske krydderiblandinger der bruges til at krydre ris. Uanset om du laver Onigiri risboller eller bare vil give en skål med friskdampede ris et ekstra pift, så er Furikake vejen frem!
Furikake fås i et hav af varianter med forskellige krydderier og tang - og du kan selvfølgelig også lave din egen Furikake derhjemme. Prøv vores færdigblandede Furikake krydderiblandinger fra Japan og få smagen af Japan direkte ind i køkkenet!
Fintskåret tørret wakame tang med shiso og ume blomme, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.
Fintskåret tørret wakame tang, klar til at blande i ris. Mild og behagelig smag med masser af sunde næringsstoffer.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med hele 6 forskellige, farverige grøntsager - perfekt til dine risretter!
Japansk shiso og ume-blomme furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med unge radiseblade, sesam og wakame - perfekt til dine risretter!
Japansk shiso furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af umami. (´꒳`)
Blandingen her består stort set kun af sesam og salt - klassisk og perfekt dine risretter!
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med burrerod, sojasauce og spirerede brune ris - perfekt til dine risretter!
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her med både shiso og citronskal er superaromatisk og som skabt til dine risretter!
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af umami. (´꒳`)
Blandingen her består stort set kun af sesam og nori - klassisk og perfekt dine risretter!
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med sesam, radise, shiso og ume-blomme - perfekt til dine risretter!
Japansk Nama Shichimi er en spicy og super aromatisk og smagfuld krydderiblanding bestående af bl.a. shichimi peber, sansho peber, yuzu og umami-givere som tang
Fremtryl lækre japanske risboller på ingen tid! Bland fluffy instant ris med Gomoku furikake, og du har en onigiri - perfekt til bento bokse og den lille sult.
Furikake krydderimix i praktisk glasbeholder med masser af smag og umami! Denne blanding af nori, sesam, bonito og æg er som skabt til dine risretter.
Tangmix Isefjord fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af nogle af de bedste typer man finder i farvandet i Isefjorden.
Tangmix Kattegat fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af nogle af de bedste typer man finder i farvandet omkring den nordvestlige del af Odsherred.
Fremtryl lækre japanske risboller på ingen tid! Bland fluffy instant ris med konbu furikake, og du har en onigiri - perfekt til bento bokse og den lille sult.
Fremtryl lækre japanske risboller på ingen tid! Bland fluffy instant ris med wakame furikake, og du har en onigiri - perfekt til bento bokse og den lille sult.
Til dig der vil lave dine egne Onigiri derhjemme! Vi har sikret varer af bedste kvalitet for den mest autentiske japanske smag. Resten er op til dine skills ;)
Tangmix Rørvig fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af alle de bedste typer man finder i farvandet omkring Rørvig.
Clearsprings økologiske Shichimi er en lækker, traditionel japansk krydderiblanding, der udgør en uundværlig del af næsten enhver japansk køkken.
Japansk Karashi Mentaiko furikake krydderiblanding fra Hagoromo, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.
Japansk shiso krydderi der bruges til topping af bl.a. ris, men som også er perfekt til onigiri risboller og mange andre ting.
Fremtryl lækre japanske risboller på ingen tid! Bland fluffy instant ris med lakse-furikake, og du har en onigiri - perfekt til bento bokse og den lille sult.
Japansk furikake med laks i krydderiblanding fra Hagoromo, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.