Drikkevarer

Hos WakuWaku finder du et stort udvalg af lækre drikkevarer fra Japan. Vi har bl.a. øl fra Asahi, Iki, Kirin Ichiban og Sapporo. Vi har også et af nordens største udvalg af Sake - her finder du f.eks. de lækre produkter fra Dassai, Masumi, Hakutsuru og mange flere. Vi har alt fra Honjozo over Ginjo til Junmai Daiginjo i vores udvalg. Du finder også japanske drikke som Umeshu, Shochu, Ramune og mange andre spændende produkter.

Asiatiske drikkevarer

I lande som Japan og Korea, men generelt for de fleste asiatiske lande, har man mange unikke drikkevarer som man ikke lige normalt finder på hylden i supermarkedet her i Danmark.

Hos WakuWaku har vi et kæmpe udvalg af unikke drikkevarer fra asiatiske lande - både til børn og voksne!

Uanset om du er til læskedrikke som Bubble Tea, Ramune sodavand fra Japan, koreanske sodavand, grøn te, eller milk tea, så finder du det i vores udvalg. Sluk tørsten og få en sjov smagsoplevelse med de mange unikke varianter.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af drikkevarer til de voksne, hvor udvalget af japanske øl, sake "risvin", likører som umeshu og yuzushu, koreansk soju og det brede udvalg af spiritus som whisky, gin, rom og meget mere, giver dig muligheden for at prøve helt nye smagsoplevelser derhjemme.