Yuzu

Her finder du vores store udvalg af specialiteter med den aromatiske japanske citrusfrugt Yuzu.
Yuzu har en helt unik smag og aroma, og bliver af nogle kaldt "den perfekte citrusfrugt"!
Vi forhandler selvfølgelig Yuzu juice fra Japan med den intense aromatiske smag frugten er kendt for, men vi har også et hav af andre specialvarer med Yuzu som f.eks. Yuzu Furikake krydderiblanding, sesamfrø med yuzu og meget mere.

Køb japansk yuzu i Danmark!

Hos WakuWaku er vi kendt for vores store udvalg af japanske specialvarer og delikatesser, og Yuzu er selvfølgelig én af dem.
Den populære citrusfrugt er gradvist blevet mere og mere kendt blandt danskerne gennem restauranter, TV programmer og mange andre steder. Men yuzu juice er meget sjældent til at få fat på i det lokale supermarked - men så er det jo godt du kan købe yuzu online hos os!
Du kan også blive klogere på yuzu her.

Yuzu juice og yuzu krydderier

I udvalget finder du selvfølgelig den rene yuzu juice - med sin skarpe syrlighed og enormt aromatiske profil, giver den dig den ultimative yuzu smag i dine retter! Perfekt til alt fra drinks, hjemmelavet Ponzu sauce, marinader, dressinger og meget mere.
Men du finder også specielle yuzu krydderier som f.eks. yuzu sesam, yuzu salt, yuzu aroma og andre spændende varer.

Yuzu Shio Ramen - Den Store Pakke
399,00 kr.
435,00 kr. -36,00 kr.
Inkl. moms
Produktet er i øjeblikket udsolgt

Her får du grundingredienserne til at fremkalde 10 autentisk smagende ramen-portioner af japansk Yuzu Shio Ramen hjemme i eget køkken :)

Yuzu Juice 100% 1,8L
699,00 kr.
Inkl. moms
Produktet er i øjeblikket udsolgt

100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag