STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/10/24) - Light Rice Koji Sporer 0,8g - Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/10/24) - Light Rice Koji Sporer 0,8g

Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

89,00 kr. 99,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse Koji sporer af Light Rice typen, kan du blandt meget andet fremstille Shiro Miso (lys miso) eller Amazake.

Sporerne er nogle af de letteste at arbejde med, og giver et fantastisk resultat. 

Denne type Koji er perfekt, hvis det er første gang, du eksperimenterer med Koji og ønsker at lave din egen miso derhjemme.

Dette er Koji sporerne, du skal købe, hvis du planlægger at lave relativt kort fermenterede søde miso pastaer, amazake og/eller Sake.
Søde misoer er miso pasta, der ikke gæres særligt længe (fra 2 uger til to måneder) med en relativt lav procentdel af salt.

Denne stamme af Koji har en stærk amylatisk kraft.

Produktinformation

BX10007
Produktinformation
Vægt
0,8g

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.



Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Oryzae



Du vil eventuelt også synes om