Light Rice Koji Sporer 0,8g - Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

Light Rice Koji Sporer 0,8g

Disse sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til lys/hvid miso og Amazake.

99,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse Koji sporer af Light Rice typen, kan du blandt meget andet fremstille Shiro Miso (lys miso) eller Amazake.

Sporerne er nogle af de letteste at arbejde med, og giver et fantastisk resultat. 

Denne type Koji er perfekt, hvis det er første gang, du eksperimenterer med Koji og ønsker at lave din egen miso derhjemme.

Dette er Koji sporerne, du skal købe, hvis du planlægger at lave relativt kort fermenterede søde miso pastaer, amazake og/eller Sake.
Søde misoer er miso pasta, der ikke gæres særligt længe (fra 2 uger til to måneder) med en relativt lav procentdel af salt.

Denne stamme af Koji har en stærk amylatisk kraft.

Produktinformation

BX10007-u
Produktinformation
Vægt
0,8g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Oryzae



Du vil eventuelt også synes om