Byg Koji Sporer 0,8g - Disse Barley Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på kornsorten byg.

Byg Koji Sporer 0,8g

Disse Barley Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på kornsorten byg.

89,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne stamme af Koji er en fornøjelse at lave miso med. Det lugter bare så godt! I øvrigt er bygmiso (også kaldet mugi miso) manges yndlingsmiso. Den fermenterer fra 4-12 måneder.

Som navnet hentyder, er denne Koji bedst egnet til bygkorn, som er et mere “vanskeligt” substrat (for svampen) end ris. Så denne stamme er opdrættet for at vokse let på perlebyg. Den amylatiske og proteatiske styrke er på et ret ens niveau.

En pose indeholder 0,8 g sporer, nok til 5 kg kogt substrat.

Produktinformation

BX10005
Produktinformation
Vægt
0,8g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Oryzae



Du vil eventuelt også synes om