Sake

Køb sake online hos os! Vi har alle tænkelige typer sake i vores store udvalg. Her finder du bl.a. sake som Dassai, Daisekkei, Maboroshi, Hakutsuru, Masumi og mange flere!  Vi har alt fra billig sake til dyr sake og vi har med garanti en sake der passer til din smag!

Vi har muligvis Danmarks største udvalg af japansk sake, så hos os bør du finde noget for enhver smag og til priser der passer til alle lejligheder.

Japansk Sake

Sake er en japansk drik som har en lang historie og som skiller sig ud fra alt andet på markedet. Mange kalder sake en risvin, men det har faktisk ikke noget med vin at gøre som sådan. Bryggemetoden minder mere om den måde man brygger øl på, men er alligevel helt sin egen.

Der findes mange forskellige typer sake som alle byder på unikke smagsoplevelser - hvis du vil blive klogere på sake, så har vi også skrevet nogle artikler omkring drikken. Læs f.eks. 10 vigtige ting du bør vide om Sake eller vores tips til sake!

Køb Sake online

Sake er ikke noget du normalt finder på hylderne i det lokale supermarked - eller måske endda den lokale vinhandel. Hvis du vil have god sake til gode priser, så bør du bestille din sake online hos WakuWaku. Vi importerer sake direkte fra Japan og da mellemledet er skåret fra, er du sikret top kvalitet til priser der er langt bedre end du vil finde i fysiske butikker.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sake og tøv ikke med at kontakte os hvis du vil have rådgivning om dit valg :)

Masumi Sanka Junmai Daiginjo Sake 720ml
439,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Japansk Junmai Daiginjo Sake i absolut topklasse fra det anerkendte Masumi bryggeri. Milde frugtige aromaer og flot umami finish.