Soja Sauce Koji Sporer 1,05g - Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.

Soja Sauce Koji Sporer 1,05g

Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.

89,00 kr.
Inkl. moms
 Kan bestilles ved forespørgsel. Kontakt info@wakuwaku.dk for leveringstider.
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne stamme af kojisporer til fremstilling af soya sauce har en stærk protease aktivitet. Disse sporer er beregnet til lang fermentering af mørke shoyu soja saucer. Hvis du vil lave en let shoyu, er Aspergillus Sojae bedre egnet.

Ifølge producenten skal denne stamme af koji bruge tre dage på at vokse fuldt ud på substratet (sojabønner og hvede). I nogle tilfælde kan den dog vokse helt færdig på helt ned til 40 timer.

Producenten af disse sporer har en udførlig vejledning i, hvordan man fremstiller sojasovs. Find vejledningen her.

En pose indeholder 1,1 g sporer, nok til 5 kg substrat.

Produktinformation

BX10009
Produktinformation
Vægt
1,05g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, aspergillus Oryzae sporer