Tempeh Sporer 10g - Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske Indonesiske specialitet, Tempeh.

Tempeh Sporer 10g

Disse sporer er fremstillet specielt til at fermentere sojabønner, for at fremstille den klassiske Indonesiske specialitet, Tempeh.

109,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

"For at være ærlig er dette den bedste stamme af Tempeh sporer jeg har prøvet, super luksuriøs vækst og god smag." - David Zilber, NOMA

10 g Tempeh starter kultur med Tempeh sporer. For hvert kg kogte sojabønner har du brug for 1-2 g sporer. Så med denne pakke kan du lave 5-10 kg Tempeh. Hvis du lige er begyndt på at lave din egen Tempeh, skal du bruge 2 g pr. kg.

Disse sporer er Raprima-mærkesporer fra Indonesien - sporerne blandes med rismel for at danne denne Tempeh starterkultur.

Sporerne er testet af et akkrediteret laboratorium for Salmonella, B. Cereus og Staphylococcus. Alle resultater er selvfølgelig negative, så du helt sikkert og trygt kan benytte disse Tempeh sporer.

For længst holdbarhed, kan sporerne opbevares i køleskabet. Kan fryses til langvarig opbevaring.

Hvis du køber disse sporer, og de passerer 'bedst før' datoen, bliver de bare lidt mindre potente, de bliver ikke farlige, eller ubrugelige. Brug bare tættere på 3 g starter pr. kg, såfremt starteren har ligget nogle måneder over 'bedst før' datoen.

Produktinformation

BX10008
Produktinformation
Vægt
10g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Rismel, tempeh sporer