Sponsorater

Er du blogger, YouTuber eller event arrangør?

Hos WakuWaku.dk vil vi gerne fremme japansk mad og japanske drikkevarer i Danmark. Så hvis du har en blog, en YouTube kanal, et online magasin, et event eller en hjemmeside, hvor du gerne vil præsentere dine læsere eller seere for japansk madlavning, så skulle du tage at læse med her.

Du står måske med tanker om at lave en helt ny sushi opskrift med dit eget twist, prøve kræfter med de klassiske japanske retter, eller måske endda bare lave en sjov video hvor du prøver nogle helt nye produkter du aldrig har prøvet før? Det kan også være du skal afholde et event med japansk tema, fremvise en japansk film, kunst eller noget helt tredje.

Her kan vi måske være behjælpelige! 

Sponsorat af varer

Vi elsker når folk har interesse for vores produkter, så hvis du har det rigtige medie, vil vi gerne støtte dig med varer til dit næste projekt.

Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvordan samarbejdet kan sammensættes. Vi kan ikke garantere for at vi kan lave et samarbejde med alle der skriver til os, men hvis projektet er relevant og spændende, er vi altid åbne for en dialog.

For at vi kan vurdere om der er grundlag for et samarbejde, skal vi vide lidt om dig og dit projekt:

  • Hvilket medie er der tale om (blog, event, hjemmeside, YouTube kanal, el.lign.)?
  • Rækkevidde - hvor mange følgere/læsere har du?
  • Sociale medier - links til dine profiler på sociale medier som Facebook og Instagram
  • Beskrivelse af hvilke produkter du finder spændende på vores side, og evt. hvilke aktuelle opskrifter, artikler, events eller videoer du har i tankerne.

Send en mail til info@wakuwaku.dk - så hører du fra os hurtigst muligt!

Vi glæder os til at høre fra dig :)

Samarbejde Sponsorater WakuWaku

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.