STOP MADSPILD (BEDST FØR 11/07/22) - S&B Nanami Chili Pasta 43g
Chilipasta med Yuzu citrus og sesam - klar til brug. Giver et stærkt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere
Uanset om det ikke kan blive stærkt nok, eller du bare ønsker et lille pift, så har vi chili der passer til dine smagsløg!
Her finder du alt fra chilipulver til chilisauce, kimchi og meget mere.
Hvis du er vild med chili i asiatisk mad, så finder du med garanti noget du kan lide i vores store udvalg.
Chilipasta med Yuzu citrus og sesam - klar til brug. Giver et stærkt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere
Fintsnittet chilipeber, også kendt som Itokiri Togarashi der bruges bredt i det japanske køkken.
Spicy citruspasta med Yuzu - klar til brug. Giver et syrligt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere.
Den velkendte og verdensberømte Sriracha Chili Sauce fra Flying Goose - perfekt som topping af asiatiske retter.
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Sesamolie med chili smag. Den klassiske La-Yu olie der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Chili- og hvidløgssauce fra Lee Kum Kee - klassisk asiatisk sauce
Chili- og bønnesauce, også kendt som Doubanjiang. En klassiker i mange asiatiske køkkener
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Klassisk smagfuld kimchi-sauce fra Momoya med hvidløg, sylt, bonito og koreansk chilipeber. Brug den som kryddersauce eller til at fermentere din egen kimchi!
Delikat chili olie fra Lee Kum Kee der byder på masser af smag og et godt chili kick.
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Gochujang chilipasta af koreanske røde chilipebre, fermenteret ris og soja. Gochujang har en lækker sød, let røget og stærk smag af koreansk chili.
Gochujang chilipasta af koreanske røde chilipebre, fermenteret ris og soja. Gochujang har en lækker sød, let røget og stærk smag af koreansk chili.
Delikat sesamolie fra Lee Kum Kee, der er fremstillet af sorte sesamfrø. Denne aromatiske olie byder på en kompleks, dyb smag af sesam.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Aromatiske stødt kinesisk peber - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Pixian Douban er en chilipasta med fermenterede bønner, der specielt er kendt fra den klassiske Mapo Tofu ret, men også mange andre spicy retter.
Lee Kum Kee er kendt for deres fantastiske saucer med autentisk smag og konsistens - og denne Chu Hou Paste er ingen undtagelse!
Sesamolie med chili smag og knust japansk chili. En ekstra spicy La-Yu olie der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Stødt hvidt peber der giver en aromatisk smagsoplevelse med en varmende fornemmelse i munden.
Klassisk smagfuld kimchi-sauce fra Momoya med hvidløg, sylt, bonito og koreansk chilipeber. Brug den som kryddersauce eller til at fermentere din egen kimchi!
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Aromatiske røde peberkorn - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Aromatiske grønne peberkorn - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Lækker, smagfuld økologisk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder med bl.a. chili og hvidløg. Denne kimchi er desuden vegansk.
En sød og let spicy kyllingesauce, der egner sig til alle former for tilberedt kylling, forårsruller, dymplings - eller sågar - chicken nuggets!
Også kendt som Taka Notsume - den klassiske japanske røde chili som har sit navn efter en ørneklo, grundet sit udseende.