Bubble Tea

Bubbletea er en ultra populær asiatisk drik baseret på enten kold eller varm te, fyldt med tapioka perler kaldet 'Boba'. Bubble Tea er kendt for sin unikke smag og de lækre boba perler der fås enten i en 'chewy' eller en 'popping' udgave.
De mange smagsvarianter og kombinationsmuligheder gør denne drik til sin helt egen, og har fået populariteten til at nå nye højder i Danmark!

Bubble Tea er blevet et internationalt hit og er kendt fra sociale medier som TikTok, Instagram og Facebook, hvor mange deler deres oplevelser gennem Bubble Tea taste tests, opskrifter, tips og tricks og meget mere!
Bliv en del af den virale bølge og prøv Bubble Tea derhjemme - og del gerne med os på dit favorit sociale medie når du prøver ;)

Hvad er bubble tea?

Bubble Tea stammer oprindeligt fra Taiwan, men nydes i dag i mange asiatiske lande, herunder også i Japan.
Bubble Tea er også i Danmark et stort hit for både børn og barnlige sjæle - den søde mælkedrik med de sjove perler giver en både spændende og anderledes oplevelse! Køb din Bubble Tea online og tag på en smagsrejse østpå!
De mange sjove varianter indbyder til hyggelige stunder med venner eller familie, hvor alle kan prøve forskellige smage og finde deres yndlingssmag!

Køb bubble tea produkter i Danmark

Bubbel Tea perler og te finder du selvfølgelig også i vores udvalg - og vi udvider løbende med nye varer som tapioca pearls, bubble tea kit og meget mere, så du kan lave din yndlings te med bobler derhjemme!

Vi har både milk tea i pulverform og klar til at drikke fra flasken, men vi har også chewy boba perler med forskellig smag, frugt te og meget andet lækkert. Kom med på Bubble Tea bølgen og køb dine bubble tea produkter hos os!