Bubble Tea

Bubbletea er en ultra populær asiatisk drik baseret på enten kold eller varm te, fyldt med tapioka perler kaldet 'Boba'. Bubble Tea er kendt for sin unikke smag og de lækre boba perler der fås enten i en 'chewy' eller en 'popping' udgave.
De mange smagsvarianter og kombinationsmuligheder gør denne drik til sin helt egen, og har fået populariteten til at nå nye højder i Danmark!

Hvad er bubble tea?

Bubble Tea stammer oprindeligt fra Taiwan, men nydes i dag i mange asiatiske lande, herunder også i Japan.
Bubble Tea er også i Danmark et stort hit for både børn og barnlige sjæle - den søde mælkedrik med de sjove perler giver en både spændende og anderledes oplevelse!

Køb bubble tea produkter i Danmark

Bubbel Tea perler og te finder du selvfølgelig også i vores udvalg - og vi udvider løbende med nye varer som tapioca pearls, bubble tea kit og meget mere, så du kan lave din yndlings te med bobler derhjemme!

Vi har både milk tea i pulverform og klar til at drikke fra flasken, men vi har også chewy boba perler med forskellig smag, frugt te og meget andet lækkert. Kom med på Bubble Tea bølgen og køb dine bubble tea produkter hos os!

STOP MADSPILD (BEDST FØR 25/11/22) - Bubble Tea Tapioka Perler Taro Flavor 250g
9,00 kr.
39,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms
Produktet er i øjeblikket udsolgt

Lilla tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!

STOP MADSPILD (BEDST FØR 25/11/22) - Bubble Tea Tapioka Original Flavor 250g
9,00 kr.
39,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Hvide tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!