Aroy-D Green Curry Paste 50g
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Om du leder efter chili, wasabi eller dashi, så er du kommet til det rette sted. Her finder du alle de lækre krydderier som bruges i det japanske køkken. Vi har alt fra miso og golden curry til kombu tang og bonito flager, så du kan få de helt rigtige autentiske smag - præcis som i Japan!
Du finder også spændende krydderiblandinger og unikke krydderier du ikke finder i det lokale supermarked.
De asiatiske køkkener rummer et væld af forskellige krydderier - nogle kender vi fra de vestlige køkkener, andre er helt unikke for asiatisk madlavning.
Hos WakuWaku kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af asiatiske krydderier der giver dig den helt rigtige og autentiske smag!
Krydderierne spænder fra unikke chili- og peber varianter til tang, tørrede krydderurter og aromatiske krydderblandinger.
Det er bare nogle af de smage du finder i krydderiudvalget. Gå på opdagelse i umamifyldte krydderier som MSG, miso og tangpulver, de syrlige krydderier som yuzu og shiso, men også de stærke chilipebre og chilipulvere.
Her finder du noget for enhver smag!
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk Massaman karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk tom kha pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af tom kha!
Gochujang chilipasta af koreanske røde chilipebre, fermenteret ris og soja. Gochujang har en lækker sød, let røget og stærk smag af koreansk chili.
Mild sojabønne Ssamjang fra koreanske Sempio med fantastisk umami, gochugaru og hvidløg! Skøn til alt fra dips til marinader.
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Groft gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
Hvid miso, også kaldet Shiro Miso fra Hikari, fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Hvid miso af høj kvalitet fra Hikari - også kendt som Shiro Miso. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Koncentreret suppeafkog til nudler med miso smag - klassisk japansk Ramen opskrift der har en fantastisk aroma og en smag der er fuld af umami.
Rød miso, også kaldet Aka Miso fra Hikari - fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Chilisauce fra Lao Gan Ma med stegte fermenterede sojabønner og løg for en ekstra sprød, autentisk chiliolie, der for mange er en ultimativ favorit :)
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fintskåret tørret wakame tang med shiso og ume blomme, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.
Fintskåret tørret wakame tang, klar til at blande i ris. Mild og behagelig smag med masser af sunde næringsstoffer.
Koncentreret suppeafkog til nudler med den klassiske soja smag - ægte japansk Ramen suppe opskrift der giver dig en autentisk smagsoplevelse!
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Koncentreret suppeafkog til nudler med klassisk japansk Paitan smag og en super cremet konsistens. Fås her i en ny forbedret udgave uden animalske ingredienser!
Doenjang, også kendt som 'koreansk miso', er en fermenteret sojabønnepasta, der bruges til alt fra dips og marinader til suppebaser.
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Konbu er tørret tang, der også kendes også som kombu eller kelp. Denne type benyttes primært i madlavning og til fremstilling af den klassiske, japanske dashi.
Autentisk kimchi fra koreanske Sempio - klar til at spise!
Kimchi er fermenteret kinakål med chili, hvidløg og med fast plads i det koreanske hjemmekøkken.