Aroy-D Red Curry Paste 50g
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Om du leder efter chili, wasabi eller dashi, så er du kommet til det rette sted. Her finder du alle de lækre krydderier som bruges i det japanske køkken. Vi har alt fra miso og golden curry til kombu tang og bonito flager, så du kan få de helt rigtige autentiske smag - præcis som i Japan!
Du finder også spændende krydderiblandinger og unikke krydderier du ikke finder i det lokale supermarked.
De asiatiske køkkener rummer et væld af forskellige krydderier - nogle kender vi fra de vestlige køkkener, andre er helt unikke for asiatisk madlavning.
Hos WakuWaku kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af asiatiske krydderier der giver dig den helt rigtige og autentiske smag!
Krydderierne spænder fra unikke chili- og peber varianter til tang, tørrede krydderurter og aromatiske krydderblandinger.
Det er bare nogle af de smage du finder i krydderiudvalget. Gå på opdagelse i umamifyldte krydderier som MSG, miso og tangpulver, de syrlige krydderier som yuzu og shiso, men også de stærke chilipebre og chilipulvere.
Her finder du noget for enhver smag!
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk Massaman karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk tom kha pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af tom kha!
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Gochujang chilipasta af koreanske røde chilipebre, fermenteret ris og soja. Gochujang har en lækker sød, let røget og stærk smag af koreansk chili.
Gochujang chilipasta af koreanske røde chilipebre, fermenteret ris og soja. Gochujang har en lækker sød, let røget og stærk smag af koreansk chili.
Rød miso, også kaldet Aka Miso fra Hikari - fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Hvid miso, også kaldet Shiro Miso fra Hikari, fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Velsmagende miso fra Hikari der har en helt fantastisk umami. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Hvid miso af høj kvalitet fra Hikari - også kendt som Shiro Miso. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Teriyaki no Tare fra japanske Daisho til at krydre og marinere alt fra stegte nudler til grillet kød og grøntsager. Smagen er umamifyldt, fyldig og sød :)
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Doenjang, også kendt som 'koreansk miso', er en fermenteret sojabønnepasta, der bruges til alt fra dips og marinader til suppebaser.
Dashi suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart! Dashi er en grundingrediens i det japanske køkken.
Chilisauce fra Lao Gan Ma med stegte fermenterede sojabønner og løg for en ekstra sprød, autentisk chiliolie, der for mange er en ultimativ favorit :)
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
Autentisk kimchi fra koreanske Sempio - klar til at spise!
Kimchi er fermenteret kinakål med chili, hvidløg og med fast plads i det koreanske hjemmekøkken.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Sesamolie med chili smag. Den klassiske La-Yu olie der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.