Nanami Togarashi 300g
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Om du leder efter chili, wasabi eller dashi, så er du kommet til det rette sted. Her finder du alle de lækre krydderier som bruges i det japanske køkken. Vi har alt fra miso og golden curry til kombu tang og bonito flager, så du kan få de helt rigtige autentiske smag - præcis som i Japan!
Du finder også spændende krydderiblandinger og unikke krydderier du ikke finder i det lokale supermarked.
De asiatiske køkkener rummer et væld af forskellige krydderier - nogle kender vi fra de vestlige køkkener, andre er helt unikke for asiatisk madlavning.
Hos WakuWaku kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af asiatiske krydderier der giver dig den helt rigtige og autentiske smag!
Krydderierne spænder fra unikke chili- og peber varianter til tang, tørrede krydderurter og aromatiske krydderblandinger.
Det er bare nogle af de smage du finder i krydderiudvalget. Gå på opdagelse i umamifyldte krydderier som MSG, miso og tangpulver, de syrlige krydderier som yuzu og shiso, men også de stærke chilipebre og chilipulvere.
Her finder du noget for enhver smag!
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Chilisauce fra Lao Gan Ma med stegte fermenterede sojabønner og løg for en ekstra sprød autentisk chiliolie, der for mange er en ultimativ favorit :)
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Delikat chili olie fra Lee Kum Kee der byder på masser af smag og et godt chili kick.
Dashi suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart! Dashi er en grundingrediens i det japanske køkken.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Rød miso, også kaldet Aka Miso fra Hikari - fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karryblanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Koncentreret suppeafkog til nudler med klassisk japansk Paitan smag og en super cremet konsistens. Fås her i en ny forbedret udgave uden animalske ingredienser!
Teriyaki no Tare fra japanske Daisho til at krydre og marinere alt fra stegte nudler til grillet kød og grøntsager. Smagen er umamifyldt, fyldig og sød :)
Hvid miso, også kaldet Shiro Miso fra Hikari, fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Spicy citruspasta med Yuzu - klar til brug. Giver et syrligt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere.
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Aromatisk chili- og bønnesovs med konserverede sorte bønner fra Lao Gan Ma, som for mange forbliver en af de mest autentiske chilisaucer på markedet :)
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart. Her får du en storkøbspakke til en super skarp pris!
Tamarind Puré er en tyk, klæbrig pasta fremstillet af en sur, mørk, klistret frugt, der vokser i en bælg på et tamarindtræ.
Chili- og bønnesauce, også kendt som Doubanjiang. En klassiker i mange asiatiske køkkener
Chili- og hvidløgssauce fra Lee Kum Kee - klassisk asiatisk sauce
Suppe bouillon i pulverform, baseret på Kombu tang. Perfekt til at lave vegetarisk og vegansk Dashi i en fart!
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.