Kombu Tang 1kg
Konbu er tørret tang, også kendt som Kombu eller Kelp
Om du leder efter chili, wasabi eller Hondashi, så er du kommet til det rette sted. Her finder du alle de lækre krydderier som bruges i det japanske køkken. Vi har alt fra miso og golden curry til kombu tang og bonito flager, så du kan få de helt rigtige autentiske smag - præcis som i Japan!
Konbu er tørret tang, også kendt som Kombu eller Kelp
Finthakket tang der bruges som drys på mange japanske retter
Fintsnittet chilipeber, også kendt som Itokiri Togarashi der bruges bredt i det japanske køkken.
Chilipasta med Yuzu citrus og sesam - klar til brug. Giver et stærkt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere
Spicy citruspasta med Yuzu - klar til brug. Giver et syrligt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere.
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Sesamolie med chili smag. Den klassiske La-Yu olie der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Velsmagende økologisk miso med en delikat umami smag
Rød miso, også kaldet Aka Miso fra Hikari - fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Hvid miso, også kaldet Shiro Miso fra Hikari, fyldt med umami og velsmag. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Velsmagende miso fra Hikari der har en helt fantastisk umami. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
Hvid miso af høj kvalitet fra Hikari - også kendt som Shiro Miso. Perfekt til alt fra miso suppe til marinader og meget mere.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Dashi i en fart!
Chili- og hvidløgssauce fra Lee Kum Kee - klassisk asiatisk sauce
Chili- og bønnesauce, også kendt som Doubanjiang. En klassiker i mange asiatiske køkkener
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Autentisk kimchi - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Japansk shiso krydderi der bruges til topping af bl.a. ris
Agurk, radisse, gulerod, ingefær, tang og sesam, syltet på japansk manér med chili og soja.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.