Nanami Togarashi 300g
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Her finder du en masse spændende tørrede krydderier der bruges vidt og bredt i det asiatiske køkken.
Nogle krydderier går igen fra vestlige egne, mens andre er helt unikke for deres land eller sågar lokale områder.
Gå på opdagelse i de spændende tørrede krydderier som hvidløg, ingefær, Sichuan peber, stjernanis, chili og meget mere, så du kan få de helt rigtige autentiske smag i dine retter!
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
Groft gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Monosodium Glutamat - også kendt som MSG og "Det tredje krydderi" og smagsforstærker i daglig tale, er en af grundstenene i den eftertragtede umami smag.
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Aromatisk og unik japansk grøn peber, stødt til et fint pulver i smart lille doseringsglas.
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Hele, tørrede røde chilipebre. Den stærke smag er mest koncentreret i cellevæggene og i frøene inde i chilien, men selve frugtkødet har også en stærk smag.
Tørrede og knuste hele røde chilipebre, så du får glæde af plantens forskellige spicy dele og teksturer - perfekt til en crunchy hjemmelavet chiliolie!
Krydret og smagfuld blanding i kantonesisk stil, der blot skal blandes op med vand, så den er klar til din næste chow mein ret.
Tørrede hele stjerneanis. Giver en intens smag og aroma af anis lakrids.
Fantastisk kryddersalt fra Daisho med yuzu skal og sort peber - enormt aromatisk og meget drøjt i brug. Skønt til alt fra kød til grøntsager.
Kyllingefond i pulverform bruges meget i det japanske køkken, når man laver supper, kinesisk-inspirerede retter som stegte ris og mange andre lækre retter.
Tørrede shiitakesvampe - fantastiske svampe fyldt med umami, der kan bruges til supper og meget mere.
Aromatiske stødt kinesisk peber - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Stjerneanis, fennikel, kanel, havtorn, chili, lakrids og appelsinskal klar til brug. Velduftende krydderier med balanceret smag til det asiatiske køkken.
Fantastiske, unikke svampe med umami, spændende teksturer og masser af god smag! Brug dem i gryderetter, saucer, fonder og meget mere!
Kært barn har mange navne - nogle kalder det Søl, andre Dulse, men det er samme lækre, umamifyldte tangtype.
Aromatiske røde peberkorn - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber, der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.
Kanel, stjerneanis, koriander, peber og lakrids malet til et fint pulver. Klassisk Five Spice kryddermix med balanceret aroma og smag til det asiatiske køkken.
Tørret stjerneanis der er malet til et fint pulver. Giver en intens smag og aroma af anis lakrids.
En smagfuld, tørret Dulse tang med mange anvendelsesmuligheder. Dulse tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
Tørret krydderimix, der er malet til et fint pulver. Hvidløg, ingefær og skalotteløg giver en intens asiatisk grundsmag og aroma til mange forskellige retter.
Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Praktisk og dekorativ beholder i en oxyderet sølvfarve til salt, peber og andre stødte krydderier.
Søl høstet naturligt på Island bidrager med umami og velsmag til det japanske og nye nordiske fusionskøkken. Let tørret, glutamatrig og med en skøn lilla farve!
Søl høstet naturligt på Island bidrager med umami og velsmag til det japanske og nye nordiske fusionskøkken. Røget, glutamatrig og med en skøn lilla farve!
Sukkertang høstet naturligt på Island bidrager med mild umami og velsmag til det japanske og nye nordiske fusionskøkken. Let tørret, sødmefuld og knasende sprød