Ajinomoto Monosodium Glutamate MSG 200g
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Her finder du en masse spændende tørrede krydderier der bruges vidt og bredt i det asiatiske køkken.
Nogle krydderier går igen fra vestlige egne, mens andre er helt unikke for deres land eller sågar lokale områder.
Gå på opdagelse i de spændende tørrede krydderier som hvidløg, ingefær, Sichuan peber, stjernanis, chili og meget mere, så du kan få de helt rigtige autentiske smag i dine retter!
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Knuste hvidløg ristet i olie - intet andet! Fuldstændig fantastisk aroma og smag. Perfekt til topping, marinader, og meget mere.
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Japansk karry blanding - en velbalanceret, aromatisk karry der er bruges til de klassiske japanske karryretter.
Aromatiske stødt kinesisk peber - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Tørret ingefær der er malet til et fint pulver. Giver en intens ingefærsmag og aroma.
Stødt hvidt peber der giver en aromatisk smagsoplevelse med en varmende fornemmelse i munden.
Tørret stjerneanis der er malet til et fint pulver. Giver en intens smag og aroma af anis lakrids.
Få en en sikker start ud i det grønne og veganske/vegetariske køkken med disse lækre og velsmagende asiatiske basisvarer.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Aromatiske grønne peberkorn - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Kanel, stjerneanis, koriander, peber og lakrids malet til et fint pulver. Klassisk Five Spice kryddermix med balanceret aroma og smag til det asiatiske køkken.
Krysantemum i løs vægt til f.eks. at brygge aromatisk kinesisk urtete eller en japansk blanding med både blomsten, shungiku, og sencha grøn te.
Kanel, stjerneanis, koriander, peber og lakrids malet til et fint pulver. Klassisk Five Spice kryddermix med balanceret aroma og smag til det asiatiske køkken.
Hele, tørrede røde chilipebre. Den stærke smag er mest koncentreret i cellevæggene og i frøene inde i chilien, men selve frugtkødet har også en stærk smag.
Et starter-kit til dig der vil lave kimchi derhjemme! Autentiske, velsmagende ingredienser der skaber bunden for en fantastisk fermentering!
Kyllingefond i pulverform bruges meget i det japanske køkken, når man laver supper, kinesisk-inspirerede retter som stegte ris og mange andre lækre retter.
Fantastisk kryddersalt fra Daisho med yuzu skal og sort peber - enormt aromatisk og meget drøjt i brug. Skønt til alt fra kød til grøntsager.
Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Praktisk og dekorativ beholder i en oxyderet sølvfarve til salt, peber og andre stødte krydderier.
Klassisk og super aromatisk citrongræs malet til et fint pulver. Bidrager med velsmag og friskhed i samtlige asiatiske køkkener
Fantastisk kryddersalt med ægte japansk wasabi. En finishing salt som giver dine retter et aromatisk og smagfuldt pift af den klassiske wasabi smag.
Tørrede hele stjerneanis. Giver en intens smag og aroma af anis lakrids.
Tørret hvidløg der er knust til et fint pulver. Giver en intens hvidløgssmag og aroma.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der bruges til at lave Kimchi og til at krydre mange andre koreanske retter.
Kært barn har mange navne - nogle kalder det Søl, andre Dulse, men det er samme lækre, umamifyldte tangtype.
En smagfuld, tørret Dulse tang med mange anvendelsesmuligheder. Dulse tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.