Nanami Togarashi 300g
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Her finder du en masse spændende tørrede krydderier der bruges vidt og bredt i det asiatiske køkken.
Nogle krydderier går igen fra vestlige egne, mens andre er helt unikke for deres land eller sågar lokale områder.
Gå på opdagelse i de spændende tørrede krydderier som hvidløg, ingefær, Sichuan peber, stjernanis, chili og meget mere, så du kan få de helt rigtige autentiske smag i dine retter!
Også kendt som shichimi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Tørrede shiitakesvampe - fantastiske svampe fyldt med umami, der kan bruges til supper og meget mere.
Aromatisk og unik japansk grøn peber, stødt til et fint pulver i smart lille doseringsglas.
Aromatiske stødt kinesisk peber - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Kanel, stjerneanis, koriander, peber og lakrids malet til et fint pulver. Klassisk Five Spice kryddermix med balanceret aroma og smag til det asiatiske køkken.
Tørrede og knuste hele røde chilipebre, så du får glæde af plantens forskellige spicy dele og teksturer - perfekt til en crunchy hjemmelavet chiliolie!
Stjerneanis, fennikel, kanel, havtorn, chili, lakrids og appelsinskal klar til brug. Velduftende krydderier med balanceret smag til det asiatiske køkken.
Aromatiske røde peberkorn - også kendt som sichuan peber eller szechuan peber. En unik type peber, der giver en prikkende fornemmelse i munden.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Japansk karry blanding - en velbalanceret, aromatisk karry der er bruges til de klassiske japanske karryretter.
Tørret stjerneanis der er malet til et fint pulver. Giver en intens smag og aroma af anis lakrids.
Knuste hvidløg ristet i olie - intet andet! Fuldstændig fantastisk aroma og smag. Perfekt til topping, marinader, og meget mere.
Klassisk og super aromatisk citrongræs malet til et fint pulver. Bidrager med velsmag og friskhed i samtlige asiatiske køkkener
Tørret hvidløg der er malet til et fint pulver. Giver en intens hvidløgssmag og aroma.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Kært barn har mange navne - nogle kalder det Søl, andre Dulse, men det er samme lækre, umamifyldte tangtype.
Tørret krydderimix, der er malet til et fint pulver. Hvidløg, ingefær og skalotteløg giver en intens asiatisk grundsmag og aroma til mange forskellige retter.
Kyllingefond i pulverform bruges meget i det japanske køkken, når man laver supper, kinesisk-inspirerede retter som stegte ris og mange andre lækre retter.
Monosodium Glutamat - også kendt som MSG og "Det tredje krydderi" og smagsforstærker i daglig tale, er en af grundstenene i den eftertragtede umami smag.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Tørret hvidløg der er knust til et fint pulver. Giver en intens hvidløgssmag og aroma.
En smagfuld, tørret Dulse tang med mange anvendelsesmuligheder. Dulse tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.
Ren, pulveriseret skal fra japanske yuzu citrusfrugter - enormt aromatisk og meget drøjt i brug.
Et starter-kit til dig der vil lave kimchi derhjemme! Autentiske, velsmagende ingredienser der skaber bunden for en fantastisk fermentering!
Også kendt som Shichimi Togarashi - en Japansk chiliblanding fuld af smag og aroma.
Knuste hvidløg ristet i olie - intet andet! Fuldstændig fantastisk aroma og smag. Perfekt til topping, marinader, og meget mere.
Clearsprings økologiske Shichimi er en lækker, traditionel japansk krydderiblanding, der udgør en uundværlig del af næsten enhver japansk køkken.
Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Praktisk og dekorativ beholder i en oxyderet sølvfarve til salt, peber og andre stødte krydderier.