Te

Hos WakuWaku finder du selvfølgelig den lækreste japanske te. Vi har alt fra japansk grøn te som Sencha og Matcha, til Genmaicha og Houjicha. Du finder både japansk te i løs vægt og te fra japan i tebreve. Vi har matchapulver, te med brune ris, grøn te og meget mere til gode priser. Udover de skønne japanske te typer, har vi også et væld af andre unikke typer te fra lande som Korea, Kina, m.fl.

Vi fører også mere specielle typer te som Milk Tea, Bubble Tea og færdigblandede te drikke på flaske

Din online te handel

Søger du god til til billige priser? Så er du kommet til det rette sted!
Hos WakuWaku køber vi specielle typer niche te via et stærkt netværk i Europa, men vi handler også te direkte fra Japan!
Så er du sikret maksimal kvalitet for pengene når du køber te online. For vi mener alle har ret til en god kop te, uden at skulle slagte sparegrisen :)

Hvilken te skal jeg købe?

Hvis du er på jagt efter den mest klassiske japanske te, så vil vi anbefale enten Sencha eller Matcha. Det er den japanske grønne te som rigtig mange er begyndt at tage til sig herhjemme for dens fantastiske smag og aroma. Og så skulle det eftersigende også være ganske sundt ;)

Men hvorfor stoppe der? Prøv også de unikke te typer som Hojicha, Genmaicha eller frugt-te som Yuzu eller Jujube te. Eller sågar en blomster-te lavet på Krysantemum! 

Og hvis du ikke orker at brygge teen selv, så har vi også en masse færdige te-drikke som du kan bestille - ligesom en vending machine på gaden i Tokyo ;)

STOP MADSPILD (BEDST FØR 12/02/24) - Seicha Pineapple Mint Sparkling Matcha Energy Tea 250ml
4,00 kr.
19,00 kr. -15,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Seicha Organic Energy Tea Pineapple Mint kombinerer japansk økologisk matcha med sød, tropisk ananas og et strejf af mynte - et friskhedsspark for krop og sind