Katsuobushi Bonito Flager 40g
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Dashi er en grundingrediens i det japanske køkken. En fond baseret på smagsgivere som tørret fisk og tørret tang, der tilføjer umami til et utal af retter. Den traditionelle japanske Dashi fond fremstilles ofte af Katsuobushi (tørret tung) og kombu tang.
Her finder du vores store udvalg af Dashi produkter. Vi har både Dashi pulver, flydende Dashi der er klar til bug og ingredienser til at fremstille din egen Dashi fra bunden derhjemme. Nogle typer Dashi er vegetariske og veganske, da de kun er fremstillet af tang, mens andre også består af fisk. Gå på opdagelse i disse lækre japanske Dashi produkter og skab autentisk smagende retter i dit eget køkken!
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Suppe bouillon i pulverform, baseret på Kombu tang. Perfekt til at lave vegetarisk og vegansk Dashi i en fart!
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Kombu bruges oftest til at lave den klassiske japanske Dashi fond.
Suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart. Her får du en storkøbspakke til en super skarp pris!
Dashi suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart! Dashi er en grundingrediens i det japanske køkken.
Suppe bouillon i pulverform baseret på Kombu tang. Perfekt til at lave vegetarisk Dashi i en fart!
Kyllingefond i pulverform bruges meget i det japanske køkken, når man laver supper, kinesisk-inspirerede retter som stegte ris og mange andre lækre retter.
Dashi bouillon - koncentreret dashi til dig der ønsker at kunne lave japanske retter i en fart!
Med svampekrydderiet fra LKK tilfører du hurtigt umami og god grundsmag til dine retter. Prøv den til supper og stegte ris, hvor en lille smule rækker langt!
Kombu er tørret tang, også kendt som konbu eller Kelp. Bruges bl.a. i den klassiske japanske Dashi fond.
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Kombu bruges oftest til at lave den klassiske japanske Dashi fond.
Koncentreret Dashi bouillon baseret på kombu, røget bonito og shiitake - perfekt til Shoyu Ramen og som smagsgivende base i det japanske køkken generelt.
Suppe bouillon i pulverform, baseret på Kombu tang. Perfekt til at lave vegetarisk og vegansk Dashi i en fart!
Koncentreret shirodashi, der bruges som dejlig umamifyldt base til nudelretter, takikomi gohan, hot pot m.fl. og som smagsgiver i det japanske køkken generelt.
Med det japanske WEIPA krydderi tilfører du hurtigt umami og god grundsmag til dine retter. Prøv den til supper og stegte ris, hvor en lille smule rækker langt!
Koncentreret shirodashi, der bruges som dejlig umamifyldt base til nudelretter, takikomi gohan, hot pot m.fl. og som smagsgiver i det japanske køkken generelt.
Dansk dyrket Kombu tang i tørret form. Denne tang er et must-have i det japanske køkken. Tangen bidrager med umami og er en fast del af den japanske Dashi.
Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.
Konbu er tørret tang, der også kendes også som kombu eller kelp. Denne type benyttes primært i madlavning og til fremstilling af den klassiske, japanske dashi.
Niboshi er delikate, tørrede sardiner der i Japan bruges til bl.a. den umamifyldte Dashi fond og traditionelle japanske snacks.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter