Soja Koji Sporer 0,8g - Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.

Soja Koji Sporer 0,8g

Disse Soy Koji sporer er en af de mest benyttede Koji sporer. Den bruges hovedsageligt til langtidsfermenteret miso på sojabønner.

89,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse Koji sporer af Soja typen, kan du fremstille komplekse miso pastaer.

Denne stamme af Koji sporer er specielt opdrættet for at vokse godt på sojabønner.

Den har en god duft, medium mængde amylase, men stærk proteolytisk kraft, som er perfekt til f.eks. Hatcho Miso.

At dyrke Koji på sojabønner er lidt avanceret, og vi anbefaler ikke at prøve dette som din første Koji. Det er bedre at starte med ris for at få en god fornemmelse af processen.

Fremstilling af Hatcho Miso på sojabønner:

  • Det er bedst at lægge sojabønnerne i blød i mindst 12 timer. Hæld vandet fra dem, og damp dem derefter i en trykdamper i 1 time (hvis du ikke har en trykkoger, skal du dampe bønnerne i en normal damper i 3 timer).
  • Efter dampning skal du sørge for, at bønnerne ikke er for våde. Hvis de er for våde, overtager Bacillus Subtilis (Natto-bakterier), hvilket vil resultere i slimede bønner, der lugter af ammoniak.
  • For at undgå det kan du enten tørre dem med en hårtørrer lidt, eller du kan også pensle dem med stivelse/ristet sojabønnemel, som opsuger overskydende fugt.

Én pose indeholder 0,8 g sporer, nok til 5 kg kogt substrat.

Produktinformation

BX10004
Produktinformation
Vægt
0,8g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Oryzae



Du vil eventuelt også synes om