Tang

Vi har et stort udvalg af tang til asiatiske retter såsom supper, gryderetter eller som topping eller i salater. Giver lækker umami smag og har masser af sunde egenskaber. Hos os finder du nori, wakame, kombu og mange andre lækre varianter af tang.

Hos WakuWaku finder du tang fra Japan, Korea og mange andre steder i Asien. Køb tang online hos os til billige priser.

Fra sushi tangsalat til nordisk tang

Uanset om du skal lave hjemmelavet tangsalat til din sushi aften, eller om du er på jagt efter spændende nye typer af nordisk tang, så finder du det i vores store udvalg.
Vi har f.eks. den klassiske japanske wakame tang som bruges til tangsalaten du kender fra sushi restauranterne, men vi har også spændende danske tang varianter som savtang og blæretang - måske du har set dem brugt på nynordiske restauranter.

Køb tang online

En fantastisk egenskab ved tang, er at det nemt kan tørres og opbevares i lange perioder. Det gør det let at have sund tang i køkkenskabet til at pifte din madlavning op med.*
Bestil din tang online hos os, så får du det leveret og er klar til at lave lækker asiatisk mad derhjemme - eller prøve helt nye retter med tang i dit køkken.
Tang er en smagfuld ingrediens der er en let genvej til umami og som kan ligge i dit køkkenskab, så du altid har tang til sushi, tangsalat og andre retter liggende.