Kombu Tang 1kg
Kombu er tørret tang, også kendt som konbu eller Kelp. Bruges bl.a. i den klassiske japanske Dashi fond.
Vi har et stort udvalg af tang til asiatiske retter såsom supper, gryderetter eller som topping eller i salater. Giver lækker umami smag og har masser af sunde egenskaber. Hos os finder du nori, wakame, kombu og mange andre lækre varianter af tang.
Kombu er tørret tang, også kendt som konbu eller Kelp. Bruges bl.a. i den klassiske japanske Dashi fond.
Finthakket tang der bruges som drys på mange japanske retter
8 pakker á 2,7g nori tangsnacks med lækker smag af kimchi. Individuelt pakkede for maksimal friskhed og sprødhed.
Agar flager er et udtræk af Agar tangen der bruges som geleringsmiddel.
Green Nori Sprinkle, også kaldet Aonori er tang drys som du kan drysse på dine retter for både ekstra smag og et flot udseende.
Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
Ristede Nori tangplader der oftest bruges til sushiruller, men også anvendes i mange andre japanske retter
En smagfuld, tørret Arame tang med mange anvendelsesmuligheder. Arame tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
8 pakker á 2,7g nori tangsnacks med lækker smag af wasabi. Individuelt pakkede for maksimal friskhed og sprødhed.
Japanske nori plader også kendt som Hoshi Nori. Perfekt til Onigiri, grøntsagswraps, sushi ruller, ramen suppe og meget mere.
Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.
En smagfuld, tørret Dulse tang med mange anvendelsesmuligheder. Dulse tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
En smagfuld, tørret blanding af tang med mange anvendelsesmuligheder. Sea Salad tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
En smagfuld, tørret blanding af tang med mange anvendelsesmuligheder. Sea Spaghetti tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
En smagfuld, tørret tang med mange anvendelsesmuligheder. Wakame Spaghetti tang giver et skønt pift til supper, salter og grøntsagsretter.
Ristede nori tang plader med smag - perfekt til wraps, sushi, topping eller som snack. Fantastisk smagfuld, ristet tang.
Kært barn har mange navne - nogle kalder det Søl, andre Dulse, men det er samme lækre, umamifyldte tangtype.
Sukkertang i tørret form. Denne tang er efterhånden en must-have i køkkenet. Tangen bidrager med både sødme og umami til et hav af retter.
Dansk dyrket Kombu tang i tørret form. Denne tang er et must-have i det japanske køkken. Tangen bidrager med umami og er en fast del af den japanske Dashi.
Dansk dyrket blæretang i tørret form. Denne tang er giver en skøn smag og har et særdeles højt indhold af kostfibre.
Dansk dyrket Irish Moss tang - også kendt som Carrageentang - i tørret form.
Dansk dyrket Savtang - en af de mest udbredte og kendte danske tangtyper. Den byder på masser af kostfibre, vitaminer, mineraler og selvfølgelig god smag!
Tangmix Rørvig fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af alle de bedste typer man finder i farvandet omkring Rørvig.
Tangmix Kattegat fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af nogle af de bedste typer man finder i farvandet omkring den nordvestlige del af Odsherred.
Tangmix Isefjord fra Dansk Tang indeholder finthakket tang af nogle af de bedste typer man finder i farvandet i Isefjorden.
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Kombu bruges oftest til at lave den klassiske japanske Dashi fond.