Bento Box

De japanske Bento Box er et fænomen der spreder sig verden over med lynets hast.
De smarte japanske madkasser med separate rum, gør det lækkert og nemt at nyde en spændende frokost - uanset hvor du er!
Bento bokse er smarte både til børnenes madpakker, men også til voksne der er trætte af kedelige madpakker.

Køb Bento Boks madkasser

Hos WakuWaku finder du et stort udvalg af Bento bokse i forskellige farver og materialer, men også med forskellige funktioner.
Nogle Bento bokse er mere traditionelle, mens andre er moderne med smarte funktioner som integreret bestik, adskillelige rum, dressing beholder og meget mere.

Vi har alt fra den klassiske japanske Bento Box til smarte og multifunktionelle Bento Box madkasser der er gode alternative til f.eks. en Sistema madkasse eller en Mepal madkasse!

Gå også på opdagelse i vores sortiment af Bento Boks tilbehør og skab den perfekte madkasse til netop dine - eller dit barns, behov.

Japansk madkasse

Bento er den japanske iteration af et enkelt-portion take-out eller hjemmepakket måltid, ofte til frokost.
Uden for Japan er Bento bokse også almindelige i andre asiatiske lande, især i lande som Kina, Korea, Singapore og Taiwan, hvor ris er en almindelig basisfødevare. Udtrykket bento er afledt af det kinesiske udtryk biandang (便當, pinyin: biàndāng), som betyder "praktisk" eller "bekvemmelighed".

Og lige netop praktisk, er hvad en Bento Box er! En Bento lunchbox er smart at pakke sin frokost i, super let at transportere og rengøre - og netop derfor er bentobokse også nu begyndt at storme frem på det danske marked.