Katsuobushi Bonito Flager 40g
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Katsuobushi er også kendt som Bonito tun flager - den tørrede tun i flager der bruges til den traditionelle japanske Dashi fond. Her finder du vores store udvalg af Katsuobushi, men også de mere specielle typer af tørret tun og alternativer til tun som f.eks. tørret tang (Konbushi) og tørret blæksprutte (Takobushi). Gå på opdagelse i disse lækre japanske produkter og skab autentisk smagende retter i dit eget køkken!
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Silketynde tråde af tørret og røget bonito tun - en autentisk japansk specialitet
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Silketynde flager af tørret og røget blæksprutte - en autentisk japansk specialitet
Delikate flager af tørret, røget yellowfin tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter