Yamasa Naturligt Brygget Soja Sauce 1L
Smagfuld soja sauce fra velkendte Yamasa - en klassisker i Japan
Her finder du vores udvalg af soja sauce til sushi. Uanset hvilken type soja du foretrækker til din sushi, finder du den her!
Smagfuld soja sauce fra velkendte Yamasa - en klassisker i Japan
Japansk sojasauce i table-top dispenser - den klassiske smag fra Yamasa!
Smagstilpasset sojasauce til sushi efter japansk opskrift
Premium japansk GMO-fri sojasauce. God til blandt andet sushi og sashimi.
Japansk Usukuchi lys sojasauce fermenteret gennem 1 år for en sød og let soja med et højere saltindhold og en lysere farve end traditionel sojasauce
Japansk sojasauce fra Sanbishi - klassisk japansk smag og kvalitet
Denne Tamari er en virkelig fantastisk hvedefri og dermed glutenfri sojasauce
Shoyu er en traditionel, japansk sojasauce, som fremstilles på sojabønner og hvede
Denne sushi soja med tilføjet mirin og brun riseddike er helt perfekt til sushi og sashimi. Den milde sødme fremhæver smagen i de sarte fiskeretter.
Shoyu er en traditionel, japansk sojasauce, som fremstilles på sojabønner og hvede
Denne Tamari er en virkelig fantastisk hvedefri og dermed glutenfri sojasauce
Japansk sojasauce af høj kvalitet med reduceret saltindhold, fantastisk aroma og en ekstra umamifyldt smag.
Japansk sojasauce af høj kvalitet med reduceret saltindhold, fantastisk aroma og en ekstra umamifyldt smag.
Clearspring's Tamari Single Strength er fremstillet i Japan af en producent, som har mange års erfaring med fremstilling af sojasauce.
Japansk sojasauce af særligt høj kvalitet med en mild og kompleks smag frembragt under en naturlig brygningsproces med hele fermenterede sojabønner.
Få en en sikker start ud i det grønne og veganske/vegetariske køkken med disse lækre og velsmagende asiatiske basisvarer.
Koncentreret Tan Tan Men suppebase fra Nihon Shokken med smagsgivende chilikrydderi, miso og sesam for en ekstra cremet og varmende ramen-oplevelse.
Smart lille glasflaske med doseringslåg. Perfekt til at have stående på spisebordet eller i køkkenet. Låget kan skrues af for let genpåfyldning.
Japansk Usukuchi lys sojasauce fermenteret gennem 1 år for en sød og let soja med et højere saltindhold og en lysere farve end traditionel sojasauce.
Shoyu er en traditionel, japansk sojasauce, som fremstilles på sojabønner og hvede
En lys sojasauce af høj kvalitet brygget naturligt uden hvede og med en GFCO-certificeret glutenfri kategorisering.