Om os

WakuWaku - Japansk supermarked

Asiatisk supermarked, japansk butik, japansk købmand, asiatisk købmand. Man kan sikkert kalde os mange ting - vi har valgt at kalde os et japansk supermarked, da vi er en webshop for alle der elsker japansk mad og drikke!

Uanset hvad man vælger at kalde os, er én ting sikkert - her finder du lækre asiatiske produkter, med særligt fokus på japanske varer.

Hos WakuWaku finder du et stort udvalg af autentiske og spændende asiatiske fødevarer du ikke finder i et almindeligt supermarked. Vi har en masse forskellige asiatiske produkter, men vores særlige fokus er på japanske specialiteter. 

Vi har et stort udvalg af produkter der giver dig den helt autentiske oplevelse - mange af dem importeret direkte fra Japan!

Og hvis du er i tvivl om hvorfor vi hedder WakuWaku - så læs med her :)

Et bredt udvalg af asiatiske varer

Vores udvalg spænder vidt og bredt. Du kan f.eks. finde de helt basale asiatiske varer som rissoja saucetofukrydderiersaucer og olier og nudler.

Men du kan også finde de mere specielle japanske produkter som sakenori tangmirin og risvinwasabiudstyr til hjemmelavet sushijapanske ølumeshushochujapanske sodavand og japansk slik.

Og når du skal lave asiatisk mad eller for den sags skyld japanske retter, så er det selvfølgelig vigtigt at have udstyret i orden! Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af køkkenudstyr som japanske kniveriskogere og bambus produkter som f.eks. vores bambus dampere.

I vores shop finder du også japansk slik, produkter til sushi, saucer og dressinger, japanske øl, Sake, Umeshu, Shochu og andre specialvarer som krydderier, wasabi og meget, meget mere.

Leder du f.eks. efter produkter til at lave hjemmelavet sushi, så finder du alt fra tang til ris og sesam hos os.
Se udvalget af produkter til sushi her

Er du mere til japansk slik måske? Så har vi selvfølgelig en masse spændende slik, direkte fra Japan!
Se udvalget af japansk slik her

Vi har selvfølgelig også et hav af japanske drikkevarer - du finder alt fra sake til shochu, umeshu, japanske øl og sodavand og meget mere i vores webshop.
Se udvalget af japanske drikkevarer her

WakuWaku er din direkte vej til alle de originale japanske produkter du kunne ønske dig!

Shoppen drives af Janax A/S, der med mere end 15 års erfaring med import og salg af japanske fødevarer, sikrer dig korrekt håndtering af fødevarer, stor viden om produkterne og de bedste priser.

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.