Koji Sporer STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/22) - Aspergillus Sojae Koji Sporer 1,1g BX10010
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/22) - Aspergillus Sojae Koji Sporer 1,1g

Dette er en Koji stamme der bruges til lettere typer sojasovs. Den er bedst til de lysere, aromatiske typer af soja sauce.

44,00 kr. 89,00 kr. - 45,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dette er en anden stamme af Aspergillus koji sporerne. Normalt betegnes Aspergillus sporer "A. oryzae" men i dette tilfælde er der tale om "A. sojae", som mest bruges til lette sojasaucer. Sporerne vokser ofte i koreanske Meju-blokke, som bruges til at fremstille doenjang og ganjang.

Ifølge producenten skal denne stamme af koji bruge tre dage på at vokse fuldt ud på substratet (sojabønner og hvede). I nogle tilfælde kan den dog vokse helt færdig på helt ned til 40 timer. Med disse sporer får man en unik aroma og en lidt mere aggresiv fermentering.

Producenten af disse sporer har en udførlig vejledning i, hvordan man fremstiller sojasovs. Find vejledningen her.

En pose indeholder 1,1 g sporer, nok til 5 kg substrat.

Produktinformation

BX10010
Produktinformation
Vægt
1,1g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Sojae