Hanamaruki Shio Koji Glutenfri 500ml
Tilsæt flydende glutenfri umami til dine retter med Shio Koji fra japanske Hanamaruki - nemmere bliver det ikke!
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Dampede ris og soja tilsat sporer fra Aspergillus oryzae danner udgangspunkt for den særlige koji, ris-malt eller koji-kin, som ligeledes danner fundamentet for meget af velsmagen i det japanske køkken, og som samtlige opskrifter på sojasauce, miso, mirin og sake er baseret på.
Hanamaruki's flydende koji er naturligt fermenteret uden brug af varmebehandling med de aktive enzymer intakte. Enzymerne nedbryder effektivt ethvert tilsat protein og danner i processen smagsgivende aminosyrer, hvoraf en af disse er glutamat, altså umami-faktoren eller ´det tredje krydderi´.
Ligesom sojasauce og dashi kan Shio Kojis (saltet koji) savoury, saltede egenskaber også bruges i madlavningen på rigtig mange måder. Bland f.eks. den japanske koji direkte i din gryderet, suppebase, sauce, dressing eller brug den til at marinere både kød og grøntsager til umami-perfektion!
Hanamaruki Shio Koji 500ml er fri for GMO og gluten.
Anvendelse
Tilfør Shio Koji til din mad i et omfang svarende til 10% af vægten, dvs. 200g protein matches med 20ml.
Der er tale om et naturligt produkt, som bør bruges hurtigt efter åbning og opbevares i køleskabet.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 500ml
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Koji-ris (46%), vand, salt, ethylalkohol.
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 667 kJ |
Energi (kcal) | 157 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 38,0 g |
(heraf sukkerarter) | 31,0 g |
Protein | 1,6 g |
Salt | 14,5 g |