Seikatsu - Japansk Hverdag
Seikatsu – japansk hverdag, er for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os
Her finder du vores udvalg af kogebøger der hjælper dig med at blive klogere på det japanske køkken.
Du finder både kogebøger der går i dybden med sushi og ramen, men også bøger der mere generelt dykker ned i det japanske køkken og madkulturen i Japan.
Der er bøger med opskrifter på klassiske japanske retter, bøger med specifikke dele af det japanske køkken og bøger der går i dybden med ingredienser og kulturen inden for japansk madlavning.
Seikatsu – japansk hverdag, er for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os
Bogen Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura
Bliv klogere på den komplekse verden inden for sushi med denne fantastiske, grundige bog, der vender alle hjørner af sushi.
Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.
En japansk inspireret guide til at leve et lykkeligere liv med balance, tilfredshed og glæde.
Bogen der giver læseren inspiration og mod til selv at prøve kræfter med det japanske køkken.
Dansende Biler - Med en dansker på udebane i Japan fra 1998 til 2016. En rejseerindring og fortælling om svære kulturmøder i relationen mellem Danmark og Japan
The Japanese Sake Bible er den ultimative bog om Japans nationale drik. Fra historie, kultur og produktionsmetoder til hvordan man vælger den bedste sake.
En super detaljeret og meget omhyggelig bog om Sake. Du finder næppe en bog der går mere i dybden med sake end denne!
Denne Sake håndbog er den førende guide til historien om sake, brygningsprocessen og de karakteristiske smage inden for sake.
Inspireret af madkulturer, som spiser meget grønt, får man i denne bog svar på, hvordan man laver velsmagende mad af grønne planter, alger og svampe
Dead & Fermented - A Criminal Investigation - The Cookbook Noir. En spændende kogebog med fantastiske billeder! OBS! BOGEN ER PÅ ENGELSK!
De hjemsendte kokke fra restaurant Kiin Kiin har brugt Corona nedlukningen på at lave denne skønne kogebog med asiatiske opskrifter.
Den første kogebog fra Henrik Yde - manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København
Tokyo for foodies er en yderst subjektiv guide til de bedste steder for foodies i storbyen Tokyo i Japan.
Umamikærlighed, ramenlykke og tofuens revanche - kogebogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder.
Fantastisk kogebog med lækre asiatiske opskrifter fra Louisa Lorang. Smukke retter med inspiration hentet lige fra det japanske til det vietnamesiske køkken.
Tang findes i alle jordens klimabælter, og denne bog sætter fokus på de mange forskellige typer tang, deres brug i madlavning og deres gode egenskaber.
Koji Alchemy er den første bog om fermentering, som bestræber sig på at afdække koji og de tilhørende unikke processer - en grundpille i japansk madlavning.
Lettilgængelige opskrifter på Tsukemono - traditionel japansk sylt med salt- og eddikelagring samt alsidige fermenteringsteknikker beregnet til hjemmekøkkenet.
En let tilgængelig bog om havets planter, som åbner læserens øjne for en ukendt verden under havets overflade.
I denne omfattende men stadig let tilgængelige bog, bliver du taget på en rejse ud i det spændende japanske og asiatiske whiskey univers.
Illustreret opskriftsbog fyldt med tips og tricks til at bruge tang i hverdagens yndlingsretter.
Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter.
Denne bog om Sake brygning er den førende guide til brygningsprocessen og de karakteristiske smage inden for sake.
Love, Obsession, and Recipes from Tokyo's Most Unlikely Noodle Joint - en fantastisk bog med helt unikker Ramen opskrifter og fortællinger.
Tag festen med hjem, med denne japansk Izakaya-inspirerede kogebog. Masser af opskrifter på klassiske japanske Izakaya bar-retter - perfekt til en festlig aften
NOPI er en smuk kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi. Hardcover med guldkant på siderne og spækket med smukke billeder.
Bliv klogere på Japansk kultur og få en anden forståelse for japanerne med denne indsigtsfulde bog af Asger Røjle Christensen
Den Ensomme Gourmet er en smukt tegnet manga om japansk gastronomi. En vandring igennem Tokyos mange kvarterer og en rejse igennem den japanske gastronomi.