Kogebøger

Her finder du vores udvalg af kogebøger der hjælper dig med at blive klogere på det japanske køkken.

Du finder både kogebøger der går i dybden med sushi og ramen, men også bøger der mere generelt dykker ned i det japanske køkken og madkulturen i Japan.

Unikke japanske kogebøger

Der er bøger med opskrifter på klassiske japanske retter, bøger med specifikke dele af det japanske køkken og bøger der går i dybden med ingredienser og kulturen inden for japansk madlavning.

Nihonshu - Japanese Sake
499,00 kr.
Inkl. moms
På lager

En super detaljeret og meget omhyggelig bog om Sake. Du finder næppe en bog der går mere i dybden med sake end denne!

Dead & Fermented
439,00 kr.
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Dead & Fermented - A Criminal Investigation - The Cookbook Noir. En spændende kogebog med fantastiske billeder! OBS! BOGEN ER PÅ ENGELSK!

Koji Alchemy
349,00 kr.
Inkl. moms
Produktet er i øjeblikket udsolgt

Koji Alchemy er den første bog om fermentering, som bestræber sig på at afdække koji og de tilhørende unikke processer - en grundpille i japansk madlavning.