Kogebøger

Her finder du vores udvalg af kogebøger der hjælper dig med at blive klogere på det japanske køkken.

Du finder både kogebøger der går i dybden med sushi og ramen, men også bøger der mere generelt dykker ned i det japanske køkken og madkulturen i Japan.

Unikke japanske kogebøger

Der er bøger med opskrifter på klassiske japanske retter, bøger med specifikke dele af det japanske køkken og bøger der går i dybden med ingredienser og kulturen inden for japansk madlavning.

Nihonshu - Japanese Sake
499,00 kr.
Inkl. moms
På lager

En super detaljeret og meget omhyggelig bog om Sake. Du finder næppe en bog der går mere i dybden med sake end denne!

Dead & Fermented
439,00 kr.
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Dead & Fermented - A Criminal Investigation - The Cookbook Noir. En spændende kogebog med fantastiske billeder! OBS! BOGEN ER PÅ ENGELSK!

Wild Fermentation
399,00 kr.
Inkl. moms
Kun få tilbage på lager!

Bogen, der startede fermenteringsrevolutionen! Smag, ernæring og håndværk i fødevarer med levende kulturer.