Japansk Bagværk - Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst med et hav af lækre opskrifter på både traditionelt og moderne japansk bagværk

Japansk Bagværk

Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst med et hav af lækre opskrifter på både traditionelt og moderne japansk bagværk

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst. Her findes utrolige konsistenser – let og luftigt, cremet og sejt – og sofistikerede smagssammensætninger fra matcha til kirsebærblomst, og ikke mindst et arsenal af teknikker og tricks, som åbner en ny verden for den nysgerrige hjemmebager.

Den erfarne japanske konditor Ai Ventura, som er bosat i Sverige, præsenterer læseren for en ny tankegang omkring så grundlæggende elementer som at piske flødeskum eller lave en tærtebund. De henved 40 opskrifter er inddelt i tre grupper: Wagashi er det traditionelle japanske bagværk, yogashi er bagværk inspireret fra Vesten, og kashipan er delikate japanske hvedebrød. Desuden stifter vi bekendtskab med japanske bageingredienser som bønnepasta af forskellig slags, rismel, græskar og sødkartofler, og vi får et indblik i den sofistikerede japanske teceremoni.

Ai Ventura er uddannet konditor i Japan og har blandt andet drevet sit eget konditori i Tokyo. Siden 2013 har hun levet med sin mand og to døtre i Sverige, hvor hun har stor succes med sin popup-café Bon Aibon.

Produktinformation

VM60197-u
Produktinformation
Højde
24cm
Bredde
19cm
Dybde
1,9cm
Sprog
Dansk
Sidetal
145
Forfatter
Ai Ventura
Format
Hardcover