Min svampebog - Historie, håndværk og passion - Denne bog går i dybden med de spiselige svampe, man finder i naturen og i handlen i Danmark.
Nedsat pris

Min svampebog - Historie, håndværk og passion

Denne bog går i dybden med de spiselige svampe, man finder i naturen og i handlen i Danmark.

249,00 kr. 299,00 kr. - 50,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Svampe er nogle af de ældste og mest hårdføre organismer på jorden. De har en lang historie bag sig, ikke blot som forunderlige nedbrydere, der spiller en væsentlig rolle i naturens kredsløb, men også som en enestående næringskilde. Og ikke mindst er de et bæredygtigt og velsmagende alternativ til kød i det moderne køkken.

Lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen går i dybden med svampenes historie, typer og egenskaber og fokuserer på et udvalg af de spiselige svampe, man finder i naturen og i handlen i Danmark. Fra champignon til trøffel over karljohan, kantarel og mange flere. Kok Casper Sundin, som har en baggrund i det innovative køkken og Søllerød Kro, formel B, Nordlandet og Kadeau, bidrager med opskrifter på fristende retter med de enkelte svampe.

Resultatet er en kogebog med en faglig tilgang for både professionelle, amatørkokke og interesserede i svampenes fascinerende verden. Og alt er naturligvis smukt illustreret af fotograf Flemming Gernyx, for hvem gastronomien er en hjertesag.

Få en smagsprøve på bogen her

Casper Sundin

Casper Sundin er uddannet kok og kendt som en af landets dygtigste inden for det søde køkken. Han har arbejdet på blandt andet Søllerød Kro, formel B, Nordlandet og Kadeau, og deltaget i et utal af kokke-konkurrencer i Danmark. Casper er skribent for magasinet Gastro, og bidrager også med opskrifter til Magasinet Lækkerier.

Helle Brønnum Carlsen

Helle Brønnum Carlsen er lektor i Madkundskab på Københavns Professionshøjskole med en ph.d. i mad og æstetik. Hun har skrevet 20 kogebøger og 5 undervisningsbøger til madkundskab i både grundskolen og på læreruddannelsen. Er desuden madanmelder på 30. år, nu for White Guide, og skriver videnskabelige fødevareartikler for Weekendavisen. Hun underviser også i grundskolen i både madkundskab og andre fag og er ressourceperson i Undervisningsministeriet, når der skal skrives fagformål.

Flemming Gernyx

En af Danmarks førende fotografer. Flemming har specialiseret sig i reklamer, mad, humanitære opgaver og sport. Han har rejst det meste af kloden rundt med sit kamera, leveret billeder til magasiner i Norden og fotograferet kendte og kongelige. Skudt billeder til et hav af kogebøger, og har samarbejdet med madmagasinet Gastro i mere en 12 år. Desuden har Flemming medvirket og bidraget til mange sportsbøger med kendte sportsstjerner. Inden fotografiet blev hans levevej, var han art director på Sony Music i 14 år.

Produktinformation

VM55533
Produktinformation
Højde
26cm
Bredde
20cm
Dybde
1,8cm
Sprog
Dansk
Sidetal
175
Forfatter
Casper Sundin, Helle Brønnum Carlsen
Format
Hardcover