Tsukemono - Decoding the Art and Science of Japanese Pickling - Med Tsukemono får du både et seriøst indblik i den japanske syltnings kulturhistorie samt et bredt udvalg af lækre opskrifter til hjemmekøkkenet.

Tsukemono - Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

Med Tsukemono får du både et seriøst indblik i den japanske syltnings kulturhistorie samt et bredt udvalg af lækre opskrifter til hjemmekøkkenet.

419,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

"Tsukemono" er lige dele kogebog, ordforklaring og kulturel videnskabelig indføring i et spændende kulinarisk fænomen.

Rødderne til den japanske sylt strækker sig mere end tusind år tilbage og bærer med sig en tid, hvor vinterknaphed var en realitet og fermenterede råvarer derfor en både nødvendig og værdsat spisepraksis, som fortsætter den dag i dag.

I Japan siges det tilmed, at lyden af den sprøde tsukemono, der tygges, er den næstmest larmende (foruden slupren af soba nudler) i en restaurant ;)

Læs også mere om tsukemono på vores egen blog.

Produktinformation

VM78619
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
185
Forfatter
Klavs Styrbæk & Ole G. Mouritsen
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om