Den Store Bog om Fermentering - Er du vild med kimchi, koji eller kombucha? Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med alt fra både nemme og små projekter til de lidt mere tidskrævende.

Den Store Bog om Fermentering

Er du vild med kimchi, koji eller kombucha? Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med alt fra både nemme og små projekter til de lidt mere tidskrævende.

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred.

I denne bog bliver du bekendt med alt fra kimchikoji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Produktinformation

VM96721
Produktinformation
Højde
24,7cm
Bredde
18,1cm
Dybde
2,8cm
Sprog
Dansk
Sidetal
284
Forfatter
Jenny Neikell
Format
Hardcover