Kogebøger The Japanese Sake Bible VM15057

The Japanese Sake Bible

The Japanese Sake Bible er den ultimative bog om Japans nationale drik. Fra historie, kultur og produktionsmetoder til hvordan man vælger den bedste sake.

349,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Forfatter Brian Ashcraft, forfatteren af ​​den populære guide Japanese Whisky, har sammensat livlige kommentarer baseret på snesevis af interviews med mesterbryggere og sake eksperter i hele Japan. Hans fascinerende historier ledsages af over 300 fotografier, kort og tegninger i fuld farve.

Et unikt træk ved denne bog er, at den inkluderer anmeldelser, smagsnoter, scorer og en købsvejledning til over 100 af de førende sake mærker, skrevet af den respekterede japanske sake ekspert Takashi Eguchi. Disse inkluderer alle de sake, der oftest findes uden for Japan. Hver sake har et foto af etiketten, smagsnoter, en score og anbefalede madparringer. Oplysninger om de førende bryggerier gives, og de forskellige sake er grupperet efter smagsprofil.

Japansk sake brygges over hele verden i dag og får mange nye fans år efter år. Et forord af den verdenskendte DJ og Sake elsker, Richie Hawtin, adresserer spredningen i global popularitet og den fælles mission om at gøre denne unikke drik så tilgængelig som muligt. Ved hjælp af denne bog bliver du snart ekspert i at vælge, servere og nyde Japans yndlingsdrik.

Originaltitel: The Japanese Sake Bible: Everything You Need to Know about Great Sake - With Tasting Notes and Scores for 100 Top Brands

Produktinformation

VM15057
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
256
Forfatter
Brian Ashcraft
Format
Indbundet

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol