Kogebøger Det Grønne Asien VM63662

Det Grønne Asien

Umamikærlighed, ramenlykke og tofuens revanche - kogebogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Her kommer bogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder. Rain Lundström byder velkommen på en rejse i det asiatiske køkken og dykker ned i gastronomiske vidundere og smagssensationelle hemmeligheder.

I Det grønne Asien tager hun det bedste fra Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesien. Her finder du alt fra umami-pakket japansk ramen og dumplings til hjemmelavet vegansk kimchi og hverdagsvenlig palak paneer.

Opskrifterne i bogen spænder over alt fra hurtige retter med råvarer, som du finder i ethvert supermarked, til nye bekendtskaber. Du vil opdage nye råvarer, smagsvarianter, teknikker og få mulighed for fordybelse og tage din veganske madlavning til et helt nyt niveau.

Her lærer du at navigere i et asiatisk supermarked, så du kommer derfra med noget, du faktisk kommer til at bruge og blive fortrolig med i dit køkken.

Det grønne Asien er kogebogen til både hverdagsmadlaveren og til madnørden. Hils asiatisk vegansk mad velkommen, og gør dig klar til at blive henført af det grønne asiatiske køkken

Produktinformation

VM63662
Produktinformation
Sprog
Dansk
Sidetal
152
Forfatter
Rain Lundström
Format
Hardcover