Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments
Best-seller forfatterne Kirsten og Christopher Shockey udforsker en verden af probiotiske superfoods med Miso, Tempeh, Natto og andre velsmagende fermenteringer
God service - 5 stjerner
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
Denne dybdegående håndbog tilbyder tilgængelige, trin-for-trin teknikker til fermentering af bønner og korn i hjemmekøkkenet. Forfatterne går ud over de grundlæggende komponenter i traditionelt asiatiske proteinrige fermenteringer til at omfatte ikke kun sojabønner og hvede, men også kikærter, sortøjede ærter, linser, byg, sorghum, hirse, quinoa og havre.
Deres fermenteringer indeholder kreative kombinationer såsom urgamle korntempeh, hasselnød-kakao nib tempeh, hirse koji, rød ærte miso og tranebær bønne miso. Når fermenteringerne er mestret, er der mere end 50 yderligere opskrifter til hvordan du bruger dem i krydderier, retter og desserter, herunder natto polenta, thailandsk marineret tempeh og chokolade miso babka.
For entusiaster, der er betaget af smagsmulighederne og de sundhedsmæssige fordele ved fermentering, åbner denne bog op for en ny verden af muligheder.
Fuld titel: Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 25,5cm
- Bredde
- 20,5cm
- Dybde
- 2,4cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 408
- Forfatter
- Kirsten K. Shockey & Christopher Shockey
- Format
- Paperback