Kogebøger Let's Make Ramen! VM81991

Let's Make Ramen!

En smukt illustreret tegneseriekogebog der bringer ramen supper ind i dit køkken med opskrifter på umami fyldte ramen suppebaser, toppings, tilbehør og mere.

239,00 kr.
Inkl. moms
 Ikke på lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Legende og lærerig, denne hybride kogebog/grafiske roman introducerer ramens historie og giver mere end 40 opskrifter på alt, hvad du behøver for at lave den perfekte skål ramen derhjemme, herunder tare, fond, nudler og toppings.

Forfatterne Hugh Amano og Sarah Becan præsenterer farverige, humoristiske og let-at-følge tegneserier, der fuldt ud illustrerer de nødvendige trin og ingredienser til lækker hjemmelavet ramen. Undervejs deler de forberedelsesgenveje, der gør weeknight ramen til en realitet; bogen giver dig mange gode facts om japanske kulinariske traditioner; og byder på visdomsord, personlige anekdoter og kulturel indsigt fra eminente ramen-figurer som kokken Ivan Orkin og Ramen Adventures' Brian MacDuckston.

Opskrifter inkluderer fonder som Shio, Shoyu, Miso og Tonkotsu, komponenter som Onsen-æg, Chashu og Menma og afstikkere som Mazemen, Tsukemen og Yakisoba.

Ideel til både begyndere, garvede kokke og sofakokke, denne tegneseriekogebog er en tilgængelig, sjov og indbydende introduktion til en af ​​Japans mest populære og ikoniske retter.

Fuld titel: Let's Make Ramen!: A Comic Book Cookbook

Produktinformation

VM81991
Produktinformation
Højde
25cm
Bredde
18cm
Dybde
1,78cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
192
Forfatter
Hugh Amano & Sarah Becan
Format
Indbundet

Du vil eventuelt også synes om