Kogebøger Ramen VM92075
Nedsat pris

Ramen

Simon Foskjær inspirerer os i denne bog til, hvordan vi kan få de fem elementer til at forvandle sig til fantastiske skåle med ramen.

249,00 kr. 279,00 kr. - 30,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fun fact! WakuWaku har støttet udviklingen af denne første danske kogebog om Ramen - kan du spotte noget af vores lækre køkkengrej eller autentiske japanske ingredienser i bogen? ;)

Ramen er varmt og omfavnende comfort food. Det kan være simpelt, traditionelt eller kompliceret. Der er ikke mange regler. Men ligegyldig hvilken stil og udformning ramen har, så skal det indeholde disse fem elementer:

• Tare

• Suppe

• Nudler

• Aromaolie

• Toppings

Simon Foskjær inspirerer os i denne bog til, hvordan vi kan få de fem elementer til at forvandle sig til fantastiske skåle med ramen. I hans verden er den største gestus, du kan give andre mennesker, at servere mad for dem. Og ramen er selvfølgelig ingen undtagelse. Hvis du inviterer venner eller familie på en skål ramen, som du har kræset om i flere dage, vil de helt sikkert være dybt taknemmelige.

Simon Foskjær er meget visuel og elsker det minimalistiske og rene udtryk, som man ser mange steder i japansk kultur. Denne form for finesse og at gøre sig umage med noget tiltaler ham og kan direkte overføres til måden, man laver en skål ramen på. Med denne bog giver han sit bud på den ultimative ramen; både den midt på ugen, hvor det skal gå hurtigt, eller den mere gennemarbejdede skål, der er undervejs i flere dage.

Det er fotograf Rikke Westesen, der er Simons Foskjærs kæreste og dermed hyppig nyder af ramen, som har taget alle billederne til bogen.

Simon Foskjær er uddannet fotograf og selverklæret madnørd. Når han har fri, finder man ham i køkkenet ved gryderne eller i naturen, hvor han sanker råvarer til de næste måltider, han vil opfinde og kreere.

Produktinformation

VM92075
Produktinformation
Sprog
Dansk
Sidetal
230
Forfatter
Simon Foskjær
Format
Hardcover