Kogebøger Japanese Patisserie VM58109

Japanese Patisserie

Denne elegante opskriftsbog er rettet mod den selvsikre hjemmekok med en sød tand, der har en interesse i at bruge ingredienser som yuzu, sesam, miso og matcha.

269,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Konceptet med fusion i mad kan være magisk - når køkkener og kulturer støder sammen, skabes en kombination af smag, ingredienser og metoder fra hele verden i form af nye klassikere, hvoraf de bedste bliver faste elementer i vores hverdag.

Trends som japansk Matcha i vores latte, koreansk kimchi i vores burgere og thailandsk Sriracha hot sauce på – ja alting – beviser, at vores kærlighed til det asiatiske køkken blomstrer.

Tokyo betragtes nu som en mad-fokuseret by, der i øjeblikket kan prale af 15 tre-stjernede Michelin-restauranter (sammenlignet med Frankrigs 10). I løbet af de sidste 20 år har der været en stigning i berømte franske konditorikokke, der flytter til Japan for at åbne fine konditorier. Den franske konditorikunst appellerer meget til den japanske kultur - begge deler værdierne skønhed, præcision og omhu inden for madlavning.

Denne bog indeholder 60 opskrifter, fra genopfundne klassikere til fantastiske konditori-kreationer, der er gjort tilgængelige for hjemmekokken. Kapitlerne er opdelt i Small Cakes & Individual Patisserie, som omfatter bl.a. Lemon & Yuzu Éclairs.
Sweet Tarts byder på lækkerier som Miso Butterscotch Tarts, og sektionen Large Cakes & Gateaux byder på festkager som en Matcha & Pistachio Opera.
I sektionen Desserter finder du klassikere til middagsselskaber med japanske twists som White Sesame & Adzuki Cheesecake. Kapitlet Cookies & Confectionery er fuld af sjove godbidder som Sesam Peanut Butter Cookies og en grøn te chokolade-bar.

Som afslutning, nogle mundrette velsmagende opskrifter såsom Panko Donuts fyldt med Katsu svinekød. En smagsmatrix vil på en hjælpsom måde kortlægge nøglekarakteristika for japanske ingredienser.

Fuld titel: Japanese Patisserie: Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West

Produktinformation

VM58109
Produktinformation
Højde
23,5cm
Bredde
19cm
Dybde
1,8cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
176
Forfatter
James Campbell
Format
Paperback

Du vil eventuelt også synes om