Japanese Patisserie
Denne elegante opskriftsbog er rettet mod den selvsikre hjemmekok med en sød tand, der har en interesse i at bruge ingredienser som yuzu, sesam, miso og matcha.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
Konceptet med fusion i mad kan være magisk - når køkkener og kulturer støder sammen, skabes en kombination af smag, ingredienser og metoder fra hele verden i form af nye klassikere, hvoraf de bedste bliver faste elementer i vores hverdag.
Trends som japansk Matcha i vores latte, koreansk kimchi i vores burgere og thailandsk Sriracha hot sauce på – ja alting – beviser, at vores kærlighed til det asiatiske køkken blomstrer.
Tokyo betragtes nu som en mad-fokuseret by, der i øjeblikket kan prale af 15 tre-stjernede Michelin-restauranter (sammenlignet med Frankrigs 10). I løbet af de sidste 20 år har der været en stigning i berømte franske konditorikokke, der flytter til Japan for at åbne fine konditorier. Den franske konditorikunst appellerer meget til den japanske kultur - begge deler værdierne skønhed, præcision og omhu inden for madlavning.
Denne bog indeholder 60 opskrifter, fra genopfundne klassikere til fantastiske konditori-kreationer, der er gjort tilgængelige for hjemmekokken. Kapitlerne er opdelt i Small Cakes & Individual Patisserie, som omfatter bl.a. Lemon & Yuzu Éclairs.
Sweet Tarts byder på lækkerier som Miso Butterscotch Tarts, og sektionen Large Cakes & Gateaux byder på festkager som en Matcha & Pistachio Opera.
I sektionen Desserter finder du klassikere til middagsselskaber med japanske twists som White Sesame & Adzuki Cheesecake. Kapitlet Cookies & Confectionery er fuld af sjove godbidder som Sesam Peanut Butter Cookies og en grøn te chokolade-bar.
Som afslutning, nogle mundrette velsmagende opskrifter såsom Panko Donuts fyldt med Katsu svinekød. En smagsmatrix vil på en hjælpsom måde kortlægge nøglekarakteristika for japanske ingredienser.
Fuld titel: Japanese Patisserie: Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 23,5cm
- Bredde
- 19cm
- Dybde
- 1,8cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 176
- Forfatter
- James Campbell
- Format
- Paperback