Fermenteringskogebogen
I denne bog deler Jenny Neikell sin omfattende viden om fermentering af grøntsager og viser, hvordan man kan bringe fermenterede lækkerier til middagsbordet.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
De seneste år er flere begyndt at værdsætte de unikke kvaliteter ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan kan man servere disse grøntsager, hvis man ønsker noget mere end blot at bruge dem som en side-pickle eller en simpel salat?
I denne bog deler Jenny Neikell sin omfattende viden om fermentering af grøntsager og viser, hvordan man kan bringe disse fermenterede lækkerier fra glassene og direkte til tallerknerne. Bogen indeholder opskrifter på alt fra lækre supper, smørrebrød, småretter og sammenrørte salater til solide hovedretter og desserter, der alle inkluderer fermenterede grøntsager. Retterne er vegetariske, lette at lave, fulde af smag og nemme at sætte pris på. Samtidig får man et ekstra boost af gavnlige bakterier.
Fermenteringsprocessen tilfører syre, salt, tekstur og umami til retterne, hvilket kan løfte velkendte måltider til helt nye niveauer. Bogen præsenterer en række spændende smagskombinationer, som for eksempel fermenteret majroesalat med brunet smør, vaffeltacos med gulerødder eller chokoladekage med øl og surkål. Derudover indeholder bogen mange nyttige tips til, hvordan man kan integrere flere fermenterede grøntsager i sin daglige madlavning.
JENNY NEIKELL er en passioneret madhåndværker, der er dedikeret til mikroorganismernes fascinerende verden. Efter flere år med at drive et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og konsulent inden for fermentering.
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 24,9cm
- Bredde
- 17,9cm
- Dybde
- 2cm
- Sprog
- Dansk
- Sidetal
- 156
- Forfatter
- Jenny Neikell
- Format
- Hardcover