Patisserie at Home – The Japanese Way
En helt unik og meget gennemført kogebog med japanske desserter og andre søge sager, med fokus på matcha, yuzu, hojicha og sorte sesamfrø.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!
Ved at bruge fire ingredienser, der er karakteristiske for det japanske køkken - matcha (grøn tepulver), hojicha (ristet grøn te), yuzu (en japansk citrus) og kurogoma (sorte sesamfrø) - kan du fremtrylle spektakulære desserter og kager.
Denne bog er designet til at hjælpe både begyndere og erfarne kokke med at forberede autentiske, praktiske og ofte forbavsende enkle opskrifter på søde sager med japansk inspiration. Bogen er opdelt i fire dele. En informativ introduktion til hver af de fire hovedingredienser efterfølges af metodisk testede opskrifter. Omhyggelige, illustrerede, trin-for-trin instruktioner gør det nemt at tilberede Matcha-ruller, Matcha-is, Yuzu-tarteletter eller en sesam ostekage.
Den japanske kunst at lave mad og bage er fokuseret på kvalitet og baseret på princippet om Simple Taste: Målet er at forenkle, udelade det overflødige og opnå det mest puristiske resultat som muligt.
Denne bog er ideel til seriøse læsere, der selv ønsker at opdage verdenen af autentiske japanske konditorier i opskrifter, der er udarbejdet til mindste detalje. Enhver, der nyder at overraske gæster med kreative søde sager, vil med garanti finde den rigtige inspiration i denne bog.
Fuld titel: Patisserie at Home – The Japanese Way: Desserts and Pastry with Matcha, Hojicha, Yuzu and Black Sesame Seeds
Produktinformation
Produktinformation
- Højde
- 25,4cm
- Bredde
- 20,3cm
- Dybde
- 0,5cm
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 82
- Forfatter
- Kumi Yoshii
- Format
- Paperback