Dumplings & anden Dim Sum - I denne bog får du over 50 opskrifter og læsestof om dim sum-kulturen, kinesiske ingredienser og teer samt teknikker og tips til at lave det hele derhjemme.

Dumplings & anden Dim Sum

I denne bog får du over 50 opskrifter og læsestof om dim sum-kulturen, kinesiske ingredienser og teer samt teknikker og tips til at lave det hele derhjemme.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dim sum er elsket over hele verden og betyder ”at berøre hjertet” på kinesisk. Blandt retterne er der noget for enhver smag – fra forskellige fyldte dumplings, luftige, dampede bao og friterede wontons til eggtarts og silkeagtige risnudelruller.

Bogen indeholder over 50 opskrifter på blandt andet klassikere som har gow (dumpling med rejer), siumai (dampet svinekøds-dumpling) og char siu bao (bao med svinekødsfyld). Du kan også læse om dim sum-kulturen, kinesiske ingredienser og teer samt teknikker og tips til at lave det hele derhjemme.

Traditionelt serveres dim sum som delemad, så du smager mange forskellige retter, men de fleste kan også fint spises for sig selv eller sammen med ris eller nudler. Desuden kan de ofte forberedes og fryses ned.

Karin Lei tilbragte en stor del af sin barndom på sine taiwanesiske forældres restauranter i Sverige. Hendes madinteresse har altid været stor, og på sociale medier deler hun bl.a. kinesiske og taiwanesiske opskrifter, tips og tricks. Dette er Karins første kogebog, hvor hun har samlet mange af sine dim sum-favoritter.

Produktinformation

VM89235
Produktinformation
Sprog
Dansk
Sidetal
160
Forfatter
Karin Lei
Format
Hardcover

Du vil eventuelt også synes om