Miljø og emballage

Pas på miljøet!

Vi har kun én planet, og hos WakuWaku forsøger vi at gøre vores, for at mindske vores klimaaftryk.

Derfor vil du kunne modtage pakker fra os i genbrugte papkasser, med pakkefyld af genbrugspapir - og i de tilfælde vi er nødsaget til at bruge plast, f.eks. til beskyttelse af flasker, benytter vi så vidt som overhovedet muligt, genbrugsplast.

Når vi modtager kasser fra vores leverandører, genbruger vi disse til de pakker vi leverer til dig, for at smide mindst muligt ud. Det samme gælder pakkefyld - derfor vil du måske nogle gange opleve at din pakke er fyldt med forskellige slags beskyttende fyld. Det har samtidigt den positive sideeffekt at det hjælper os med at holde prisen på fragt nede, og sågar at vi kan tilbyde fri fragt på mange ordrer.

Vi støtter også op om projektet Miljøvenlig Pakning, der arbejder på at hjælpe virksomheder med at mindske deres emballageforbrug og pakke forsendelser mere miljøvenligt.

Selv når vi pakker i emballage der ikke er genbrugt fra andre leveringer, benytter vi stadig papkasser der er produceret af mindst 70% genbrugspapir, og medmindre det er absolut nødvendigt, sender vi i enkelt-lags kasser, for at bruge mindst muligt pap.

Når vi fylder pakkefyld i vores pakker, for at beskytte dine varer under transport, sker det oftest med papirfyld der er fremstillet af 100% genbrugspapir, som igen er 100% genanvendeligt. Vores bobbelplast er fremstillet af 50% genbrugsplast.

Når vi lukker papkasserne, sker det med en såkaldt PP Airtape, som er et godt bud på en miljøvenlig tape, da den skaber 30% mindre plastaffald sammelignet med almindelig pakketape. PP folien kan regenereres (genanvendes) uden problemer og naturgummien er et naturligt klæbemiddel der kommer fra træerne og som man endda kan spise... ikke at vi anbefaler det ;)

Et bedre hav

Som forhandler i Danmark, er vi af naturlige årsager ikke den mest indflydelsesrige spiller, når det kommer til produktionen på fabrikker i de asiatiske lande. Vi kan ikke styre hvor meget plastik fabrikkerne bruger når de pakker varerne, og vi kan ikke kontrollere hvor plastikaffaldet ender henne.

Men det vi kan gøre, er at støtte op omkring det arbejde der hjælper med at informere, uddanne og sågar hjælper med oprydninger på strande. 

Derfor har vi indgået et partnerskab med A Better Ocean, der arbejder hårdt på netop disse områder. 
De arrangerer indsamling af plastikaffald i lokalområder, hjælper med uddannelse i udsatte områder, og meget mere.

På den måde er vi sammen med til at gøre en forskel i kampen mod plastik i verdenshavene!

Vi støtter også op om følgende tiltag:

Plastik Nej Tak

Hvordan kan du hjælpe?

Som nævnt kan det hænde at du modtager genbrugsemballage fra os, når du modtager din ordre.
Og selvom du ikke gør, kan emballagen du modtager, stadig genbruges! 
Det kan f.eks. være du skal sende en gave til en bekendt, sende en vare retur til et firma, eller sende noget du har solgt på DBA. Så vores råd vil være - gem emballagen og brug den igen! 

Jo flere gange den samme kasse og det samme pakkefyld kan blive brugt, jo bedre er det for miljøet, så hermed er opfordringen givet videre :)

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.