Spiritus Ogasawara Rum Japansk Hvid Rom EJ46670

Ogasawara Rum Japansk Hvid Rom

Hvid, japansk rom fra Ogasawara Islands - en rom med en særegen historie og unik smag.

599,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ogasawara White er lavet af sukkerrør dyrket på øerne af samme navn. Det er en klassisk, melasse-baseret rom med masser af frugt, urter og krydderier. Smagen er cremet og indeholder noter af litchi, hvide frugter, søde krydderier og honning.

Ogasawara-øerne er også kendt som Bonin-øerne (oversat:"ubeboede"). De første europæere siges at være kommet ind i 1543 (angiveligt en spansk opdagelsesrejsende, Bernardo de la Torre); en af øerne, Hahajima, blev oprindeligt kaldt Coffin Island eller Hillsborough Island og her bosatte sig nogle få amerikanere og europæere og andre stillehavsøboere omkring 1830.

I 1880 blev de administrativt en del af Tokyo-præfekturet, og den kommercielle dyrkning af sukkerrør og sukkerfremstilling stammer fra denne periode.

Risbaserede alkoholer er naturligvis en tradition i Japan, men rom i ordets moderne forstand har kun eksisteret siden 1940 eller deromkring - dog er de fleste klassificeret som shochu af skattemæssige årsager (rom beskattes højere). Placeret under amerikansk kontrol efter slutningen af Anden Verdenskrig, vendte øerne tilbage til Japan i 1968, og efter mange års bestræbelser på at genoplive sukkerrørskulturen, som eksisterede på øen før, blev Ogasawara Rum Liqueur Company grundlagt og dets første gang rom til salg i 1992.

Produktinformation

EJ46670
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.