Spiritus Ki No Bi Kyoto Dry Gin EJ75400

Ki No Bi Kyoto Dry Gin

Ki No Bi - Kyoto Dry Gin 45%, 70cl. Med Ki No Bi Gin får du en japansk gin med en fantastisk smag og aroma fra unikke japanske ingredienser.

499,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Indeholder en lang række ikoniske japanske smage, såsom Hinoki-træ (ofte brugt til at fremstille hot spring badespande), yuzu, gyokuro, rød shiso og Sansho peber, Kinome og Orris rod.

Navnet betyder løst oversat årstidernes skønhed. Kyoto Distillery er Japans første dedikerede gin destilleri. Det ligger i den sydlige del af Kyoto City, som er en del af et område, der i mange år har været berømt for produktionen af sake. Kyoto gin er lavet på basis af ris tilsat japanske urter og krydderier som f.eks. gul yuzu, bambus og grønne sanshô bær.

Japanske Kyoto Distillery har med Ki No Bi Gin 45,7% skabt en gin, med en anderledes smagsoplevelse end de mange klassiske gin, vi er bekendte med her i Europa. Ki No Bi som betyder "årstidernes skønhed", er nemlig produceret med udgangspunkt i mange af de japanske frugter og botanicals.

Dette giver nogle anderledes smagsnuancer, end dem vi kender fra europæiske gin. Kyoto er i Japan kendt som det kulturelle metropol og missionen med Ki No Bi er klar - Ved at være en succes i Kyoto, så kan ginnen klare sig alle steder.

Selve produktionen af Ki No Bi - Kyoto Dry Gin vidner om japanernes berømte ry for kvalitet. Ki No Bi destilleres i intet mindre end 6 faser - alkoholbase, te, citrusfrugter, urter, blomster samt krydderier! Med spektakulære ingredienser så som den gule yuzufrugt, bambus. japanske nåletræ, Gyokuro te og japanske peberkorn får du en anderledes smagsoplevelse.

En oplevelse vi bestemt synes fortjener en plads på det internationale ginmarked, for Kyoto Distillery kan i den grad finde ud af at producere gin. Primære smagsnoter udover de japanske frugter er bl.a. citron og ingefær.

Ginnen indeholder bl.a.: 

Gul Yuzu
Ingefær
Bambus
Cypres (Japansk nåletræ)
Gyokuro Te fra Uji regionen (Grøn te)
Grøn Sanshó-bær (Japanske peberkorn)
Enebær

Ki No Bi beskriver selv deres gin således:

KI NO BI - A gin that speaks of its place of birth.

As clear as the air in the sacred mountains of Kyoto.

A fresh aroma of yuzu, and a thread of sansho that lingers like a morning mist in a bamboo forest.

The juniper complements and showcases the Japanese botanicals.

Ginger root gives a slightly warming, spicy finish.

Produktinformation

EJ75400
Produktinformation
Alkohol volumen
45%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om