Spiritus Masumi Yuzu Liqueur Yuzushu 300ml EM82746

Masumi Yuzu Liqueur Yuzushu 300ml

Fantastisk Yuzushu fra Masumi bryggeriet. Forfriskende, syrlig og super aromatisk. Perfekt til aperitif, cocktails eller som dessertvin.

139,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Masumi Yuzu Liqueur er en shochu-baseret likør med sukker og japanske Yuzu citrusfrugter fra Ehime præfekturet.

Til denne likør bruges kun modne, duftende yuzu frugter dyrket i Ehime's bjergrige region. Frugten presses med en båndpresse, der fungerer næsten lige så nænsomt som håndpresning, for at give en saft med meget lav bitterhed men fuld smæk på aromaen.

På smagen mødes man igen af den karakteristiske Yuzu smag, samt en umiskendelig frisk og syrlig palette. Fantastisk sprudlende frugtighed med en syre/sødme balance der gør drikken ufatteligt letdrikkelig. Pas på! Det ene glas tager hurtigt det næste, for smagen er nærmest uimodståelig!

Denne eksklusive Yuzushu har et utal af brugsmuligheder. Prøv den som dessertvin til f.eks. frugtdesserter, bland den op med danskvand og isterninger for en frisk og anderledes "Spritz-style" aperitif, prøv den on the rocks, eller giv dine cocktails et unikt japansk pift.

Den smukke flaske med det simple design i sarte farver er perfekt som værtsgave, til højtideligheder eller bare til selvforkælelse.

Produktinformation

Masumi
EM82746
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Masumi shochu, sukker, yuzu juiceDu vil eventuelt også synes om