The Kurayoshi Pure Malt Whisky - En blended malt whisky fra Matsui Shuzou. Et blend af whisky fra skotske destillerier blandet med japansk whisky og vand filtreret gennem vulkanske sten.

The Kurayoshi Pure Malt Whisky

En blended malt whisky fra Matsui Shuzou. Et blend af whisky fra skotske destillerier blandet med japansk whisky og vand filtreret gennem vulkanske sten.

789,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Matsui Shuzou fremstilles af Kurayoshi destilleriet, der ligger i Tottori-præfekturet, det mindst folkerige præfektur i Japan, kendt for sine sandklitter.

Denne whisky er mere en "japansk whisky" i stil, end en japansk whisky i produktionsmetode. Det er nemlig helt usædvanligt en blended malt whisky, der hovedsageligt kombinerer skotsk single malt med japansk single malt. Vulkansk stenfiltreret vand er også blevet brugt i produktionen.

Denne whisky har en blid, forfriskende aroma af malt, en afbalanceret syre og bitterhed, samt en sødme fra noterne af rosiner, nødder og vanilje spredes harmonisk gennem munden.

I Japan har man længe haft tradition for at blande den lokale whisky op med skotsk whisky, og flere af komponenterne i denne Pure Malt stammer derfor fra Skotland - den er dog stadig, ifølge loven, ”Made in Japan”!

Kurayoshi Distillery ligger for foden af Mt. Daisen i Tottori, Japan. Stedet er valgt på grund af det gode kildevand, som man hos Kurayoshi mener er én af de allermest essentielle dele af en god whisky, men også på grund af klimaet. Temperaturen svinger meget, og det bevirker en større interaktion mellem spiritussen og fadet – derfor mener man, at whiskyen ”modnes” hurtigere end for eksempel i Skotland. Man bruger en lang række forskellige slags fade, fx af den japanske egetype, mizunara, men også fade af fx kirsebærtræ, vinfade og sherryfade.

Denne whisky har ligget på fade af hvid eg.

Destilleriet ejes af firmaet Matsui Shuzo, som har lavet shochu siden 1910! Licensen til whiskyproduktionen fik de først i 2015, i kølvandet på et enormt whiskyboom i Japan, og i 2018 fik Matsui endnu en licens til et destilleri i Baba, Tottori.

92 point i Whisky & Rom Magasinet!

Produktinformation

EP00700
Produktinformation
Alkohol volumen
43%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.