Japansk Gin Etsu Pacific Ocean Water Japansk Gin EJ75201

Etsu Pacific Ocean Water Japansk Gin

Japansk gin fra Hokkaido. En frisk gin med ekstra fremtrædende mineralske noter af hav, der både kan nydes ren eller i cocktails.

419,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ligesom den originale Etsu Gin, er denne gin fremstillet af Asahikawa-destilleriet på den nordlige japanske ø Hokkaido. Etsu kan oversættes til "nydelse" og netop nydelse er formålet med destilleriets gin.

Med denne udgave er Hokkaidos kystlinje virkeligt udnyttet. Ikke kun når det kommer til ingredienserne, men også selve flasken. Flasken er lavet af 100% genbrugsglas, og den blågrønne tone i glasset repræsenterer Stillehavet. Da flasken er fremstillet af genbrugsglas er flaskerne ikke 100% perfekte, og der kan dannes bobler i glasset, samt en ru tekstur. Det betyder, at hver flaske er helt unik. 

Etsu Pacific Ocean Water tilsættes friske botaniske ingredienser såsom enebær, bitter appelsinskal, yuzu, salttræsrod, angelica og koriander til friskt kildevand fra bjergene og havvand fra Det Japanske Hav. Dette skaber en unik gin, beskrevet som ‘den japanske kystlinje på flaske’.

Farve: Krystalklar - uden farve

Duft: Meget tydelige noter af hav og kyst, men også yuzu citrus.

Smagsnoter: Her træder de friske maritime noter igen frem, sammen med yuzu frugten og noter af enebær.

Produktinformation

EJ75201
Produktinformation
Alkohol volumen
45%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om