Spiritus Pierre Ferrand Dry Curacao Yuzu Limited Edition EG81005

Pierre Ferrand Dry Curacao Yuzu Limited Edition

Fantastisk aromatisk Curacao med ægte yuzu - en unik spiritus der er et must-have i barskabet for citrus elskere. 

349,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den japanske citrusfrugt yuzu er lidt af en darling i den gastronomiske verden, og det var kun et spørgsmål om tid før den for alvor gjorde sit indtog i cocktails og spiritus. Alexandre Gabriel og Pierre Ferrand (hvem ellers?) har på bedste, alkymistiske vis formået at fange den flygtige aroma i en helt ny curaçao – en likør, der normalt er baseret på appelsin. Pierre Ferrand Dry Curaçao Yuzu Late Harvest er et tæt samarbejde med L’Agrumiste i Marokko, som er en af verdens store citruseksperter. De dyrker flere end 250 sorter og har sammen med Ferrand udvalgt den helt rigtige frugt, som ovenikøbet er høstet langt senere end normalt for at få en mere koncentreret smag.

Likøren laves ved, at yuzu-frugten macereres i neutral druespiritus, som derefter destilleres. Destillatet blandes med cognac, citron, vanilje, en yuzu-infusion og Ferrands særlige fadlagrede sukkerblanding. Den færdige likør indeholder cirka 170 gram sukker per liter.

Den store cocktailmesse Tales of the Cocktail i New Orleans er efter hånden arnested for en lang række uundværlige flasker. Det var her Pierre Ferrand i 2012 lancerede deres nu allestedsnærværende Dry Curaçao, og i 2014 var det deres ananas-rom, Stiggin’s Fancy, der fik debut på messen. Nu har Curaçao Yuzu fået den samme gode start, og vi kan håbe, at den ligesom de andre går fra Limited Edition til en permanent del af sortimentet.

Farve: Gylden. 

Duft: Sitrende frisk duft af mandarin, yuzu og citron. I baggrunden fornemmes nærmest florale, rosenagtige noter og et strejf af peber.

Smagsnoter: Sødmefuld, fyldig og alligevel frisk. Kandiseret citrus, mandel, vanilje, te og toffee.

Serveringsforslag: Likøren kan naturligvis nydes rent, evt. over is, eller bruges som du ville bruge en normal curaçao, i cocktails som trænger til et eksotisk løft.

Produktinformation

EG81005
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Frankrig

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.